fbpx

Härkis® on Suomen Olympiajoukkueen virallinen kumppani!

Onko kasvisruoassa tarpeeksi papua aktiiviselle liikkujalle tai jopa huippu-urheilijalle? Härkis® näyttää yhdessä Suomen Olympiajoukkueen kanssa, että kyllä on!

Olemme kuunnelleet urheilijoita ja luoneet maukkaan, koko suomalaisen urheiluväen yhteisen ruoan, jonka ihan jokainen osaa laittaa. Testaa Tacopastapannua ja kokeile mihin kaikkeen kasvisruoka sinulla riittää!

Härkis® Kaurajauhis

Nam! Intohimo herkullisiin arkiruokiin ja rakkaus suomalaiseen kauraan. Siinäpä uutuutemme Kaurajauhis kaurankuoreen tiivistettynä. Härkis Kaurajauhiksessa yhdistyy perinteet ja innovaatio: tuttu turvallinen suomalainen kaura, kokonaan uudessa muodossa.

Nams! Mikä Härkis-uutuus!

Härkis Kaurapyöryköiden avulla saat lisättyä kasvisruokaa arkeen
helpolla tavalla. Kaurapyörykät sisältävät suomalaisella pellolla
kasvanutta kauraa ja ne saavat herkullisen makunsa pirteistä
kasviksista.

Helposti ja nopeasti tai pitkän kaavan kautta nautiskellen

Härkäpaputuotteemme taipuvat monenlaiseen kokkailuun, valmistitpa sitten arkiruokaa tai gurmeeta. Härkis on yhtä lailla kotonaan sekä kotimaisen perunan kanssa että eksoottisissa makumaailmoissa. Reseptipankistamme löydät ohjeet niin kotikokeille kuin kokeneille ruokataiteilijoille.

Onhan niitä muitakin syitä, mutta se nyt vain maistuu niin hyvältä

Härkis® on nimi, josta tunnistat herkullisen ruoan. Valmistamme kotimaisesta härkäpavusta raaka-aineita kaikenlaiseen ruoanlaittoon.

Haluamme tehdä tuotteita, jotka maistuvat jokaiselle ruokavalioista ja maailmankatsomuksista riippumatta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meillä on yksi keino ylitse muiden: herkullisuus. Missiomme onkin olla se puuttuva linkki vastuullisen ja herkullisen välillä.

Kauhavalta Kaliforniaan

Kotimaisten viljelijöiden kasvattama härkäpapu muuttuu herkulliseksi ruoaksi omassa tuotantolaitoksessamme Kauhavalla, Pohjanmaan sydänmailla. Sieltä alkaa tuotteidemme matka, vie se sitten Kainuuseen tai Kaliforniaan.

Härkis <3 härkäpapu

Härkäpapu on ylpeytemme ja kaiken tekemisemme perusta. Siinä on mistä ponnistaa, kun maku, terveellisyys ja vastuullisuus ovat viimeisen päälle kohdillaan. Viemme kotimaisesta huippuraaka-aineesta valmistettua ruokaa ylpeinä maailmalle. Ravinteikkaana voimaruokana härkäpapu on kansainvälisestikin uniikki ja ylivertainen raaka-aine.

Osana Raisiota teemme ruokaa suurella sydämellä

Härkis on osa Raisio-konsernia, ja se on erinomainen asia härkäpavulle ja kaikille vastuullisen ruoan ystäville ympäri maailman! Härkis®-brändien lisäksi Raision tunnettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Elovena®, Benecol® ja Sunnuntai®.

Koko Raisio-konserni tekee töitä vastuullisen ja terveellisen ruoan eteen. Kotimaassa valmistettuja ruokia viedään jo yli 40 maahan.

Reseptit

Peruna-bataattisosevuoka Kaura-pinaattipyöryköilläPyörykät ja muusi kuuluvat lähes joka lapsen suosikkiruokien joukkoon. Nyt nämä kaksi suosikkiraaka-ainetta ovat saaneet kaverikseen bataatin, joka antaa ruoalla aurinkoisen värin ja lisämakua. Niin helppoa ja hyvää.