fbpx

Härkis® Kaurajauhis

Nam! Intohimo herkullisiin arkiruokiin ja rakkaus suomalaiseen kauraan. Siinäpä uutuutemme Kaurajauhis kaurankuoreen tiivistettynä. Härkis Kaurajauhiksessa yhdistyy perinteet ja innovaatio: tuttu turvallinen suomalainen kaura, kokonaan uudessa muodossa.

Beanit on nyt Härkis®

Beanit on nyt Härkis! Maaliskuusta lähtien löydät kaikki tutut tuotteemme helposti yhden nimen takaa. Samalla pakkausten ilme uudistuu – tuotteet erottuvat paremmin toisistaan, ja herkulliset annoskuvat herättävät inspiraation ruoanlaittoon. Pakkauksiin on lisätty QR-koodit, joiden kautta pääset vilkaisemaan reseptit jo kaupassa. Ah, kuinka helppoa!

Helposti ja nopeasti tai pitkän kaavan kautta nautiskellen

Härkäpaputuotteemme taipuvat monenlaiseen kokkailuun, valmistitpa sitten arkiruokaa tai gurmeeta. Härkis on yhtä lailla kotonaan sekä kotimaisen perunan kanssa että eksoottisissa makumaailmoissa. Reseptipankistamme löydät ohjeet niin kotikokeille kuin kokeneille ruokataiteilijoille.

Onhan niitä muitakin syitä, mutta se nyt vain maistuu niin hyvältä

Härkis® on nimi, josta tunnistat herkullisen ruoan. Valmistamme kotimaisesta härkäpavusta raaka-aineita kaikenlaiseen ruoanlaittoon.

Haluamme tehdä tuotteita, jotka maistuvat jokaiselle ruokavalioista ja maailmankatsomuksista riippumatta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meillä on yksi keino ylitse muiden: herkullisuus. Missiomme onkin olla se puuttuva linkki vastuullisen ja herkullisen välillä.

Kauhavalta Kaliforniaan

Kotimaisten viljelijöiden kasvattama härkäpapu muuttuu herkulliseksi ruoaksi omassa tuotantolaitoksessamme Kauhavalla, Pohjanmaan sydänmailla. Sieltä alkaa tuotteidemme matka, vie se sitten Kainuuseen tai Kaliforniaan.

Härkis <3 härkäpapu

Härkäpapu on ylpeytemme ja kaiken tekemisemme perusta. Siinä on mistä ponnistaa, kun maku, terveellisyys ja vastuullisuus ovat viimeisen päälle kohdillaan. Viemme kotimaisesta huippuraaka-aineesta valmistettua ruokaa ylpeinä maailmalle. Ravinteikkaana voimaruokana härkäpapu on kansainvälisestikin uniikki ja ylivertainen raaka-aine.

Osana Raisiota teemme ruokaa suurella sydämellä

Härkis on osa Raisio-konsernia, ja se on erinomainen asia härkäpavulle ja kaikille vastuullisen ruoan ystäville ympäri maailman! Härkis®-brändien lisäksi Raision tunnettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Elovena®, Benecol® ja Sunnuntai®.

Koko Raisio-konserni tekee töitä vastuullisen ja terveellisen ruoan eteen. Kotimaassa valmistettuja ruokia viedään jo yli 40 maahan.

Reseptit

Bao-höyrysämpylät Härkis®-täytteelläBao bunit eli aasialaiset höyrysämpylät ovat helppoa herkkuruokaa parhaimmillaan. Härkis murusta valmistuu sämpylöiden väliin sopivan tulinen täyte, pikkelöidyt kasvikset, majoneesi, korianteri sekä tuore lime viimeistelevät maukkaan kokonaisuuden.
Härkis®-herkkulautanenOhita take away ja valmista maukasta lohturuokaa itse. Täyteläistä tomaattikastiketta, kullan ruskeita ranskalaisia, rapeita Härkis Chilisuikaleita ja lisukkeita tilanteen mukaan. Tämä kokonaisuus saa hymyn huulille!
Härkis®-halloumi-kesäkurpitsapihvitNäiden halloumi-kesäkurpitsapihvien juju on proteiinipitoinen härkäpapumurska, joka tuo pihveihin täyteläistä ruokaisuutta. Tämä resepti jää varmasti käyttöön!