fbpx

Beanit-härkäpapusuikaleet - Valkosipuli ja yrtit

Anuga-messut: Beanit härkäpapusuikale vuoden parhaita ruokainnovaatioita


Suomi vahvistaa mainettaan maailmalla elintarvikeinnovaatioiden kehittäjänä. Verso Foodin uusin ruokatuote, suomalaisesta härkäpavusta valmistettu Beanit härkäpapusuikale, valittiin yhdeksi kiinnostavimmista innovaatioista huomenna alkavilla maailman suurimmilla ruokamessuilla Saksan Kölnissä. 

Anuga-messut ovat kansainvälisesti tärkeimmät ruoka-alan messut, joille osallistuu vuosittain tuhansia yrityksiä ympäri maailman. Verso Foodin Beanit härkäpapusuikale valittiin 65 parhaimman innovaation joukkoon, ja se pääsee paistattelemaan paraatipaikalle messujen ohjelmaan. Parhaimmiksi innovaatioiksi oli ehdolla noin 2 300 tuotetta ympäri maailman.

”Koko pieni tiimimme hyppi riemusta, kun saimme tietää valinnasta. Uskomme suomalaiseen härkäpapuun ja siitä tehtyihin elintarvikkeisiimme. Hienoa, että myös kansainväliset elintarvikealan asiantuntijat uskovat meihin”, iloitsee Verso Foodin markkinoinnista vastaava Annika Boström-Kumlin.


Suomalainen härkäpapu nosteessa

Härkiksestä tunnettu Verso Food on kasvanut pienestä start-upista ruoka-alan edelläkävijäksi, jolla on tähtäin maailmalla. ”Uusia huippulaatuisia aineksia kasvisruokaan etsitään nyt kiivaasti. Meillä on Suomessa loistava härkäpapu, joka on tässä tuoteryhmässä hieman harvinaisempi raaka-aine. Loistava kasviproteiini yhdistettynä vahvaan tuotekehitykseen kiinnostaa maailmalla”, Annika summaa.

”Valinta vuoden parhaiden ruokainnovaatioiden joukkoon antaa kansainvälistymiselle mukavaa nostetta. Odotamme messuille iloista kuhinaa ja mielenkiintoisia keskusteluja potentiaalisten ostajien kanssa”, Annika sanoo.


Beanit on rapea päältä ja mehevä sisältä

Alkusyksystä Suomen markkinoille saapunut Beanit härkäpapusuikale on Härkiksen tekijöiden uusin innovaatio härkäpavusta. Herkulliset Beanit-tuotteet valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla ainutlaatuisella, täysin lisäaineettomalla menetelmällä, jolle on haettu patenttia.

Beanit on saanut kiitosta erinomaisesta maustaan ja onnistuneesta suutuntumasta. Paistettaessa suikale on rapea päältä ja mehevä sisältä. Suikaleet myydään tuoreina, ja ne paistuvat rapeiksi vain parissa minuutissa pannulla.


Anuga-messut

  • Maailman johtava ruoka-alan ammattilaisten messutapahtuma järjestetään joka toinen vuosi Kölnissä, Saksassa.
  • Yli 280 000 neliömetrin näyttelyalue ja tuhansia näytteilleasettajia.
  • Vuonna 2017 messuilla oli noin 165 000 kävijää 198 eri maasta.
  • Vuosittain valitaan parhaita innovaatioita, jotka esitellään Anuga Taste of Innovation Show -erikoisesittelyssä.
  • Tuomaristo arvioi muun muassa uutuusarvoa ja luovuutta. Tänä vuonna erityisesti kestävää kehitystä.
  • Verso Food on Anuga-messuilla mukana Business Finlandin Food from Finland -osastolla.


Lisätietoja:

Tomi Järvenpää, toimitusjohtaja, Verso Food
tomi.jarvenpaa@versofood.fi, p. 040 547 6020

Annika Boström-Kumlin, markkinointijohtaja, Verso Food
annika.bostrom-kumlin@versofood.fi, p. 040 507 1989


Lisää tietoa tuotteista löydät täältä.