Härkis® pyttis | Reseptit | Härkis

Härkis® pyttis

Annoksia4 annosta
Valmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min
Annos-
määrä

Pyttis, mikä ihana ruoka kun eiliseltä on jäänyt perunoita tai muita kypsiä kasviksia. Pannut kuumiksi!

Raaka-aineet

 7 kypsää perunaa
 3 keväsipulin vartta
 2 rkl öljyä
 0,50 tl kurkumaa
 0,50 tl paprikajauhetta
 0,50 dl aurinkokuivattua tomaattia
 3 rkl omenaviinietikkaa
 suolaa ja mustapippuria myllystä
 0,50 sitruunan mehu
 Tarjoiluun: 2-4 paistettua kananmunaa, tuoretta lehtipersiljaa, puolikas sitruuna lohkoina, valkosipulilla maustettua majoneesia

Ohjeet

1

Kuutioi perunat ja hienonna kevätsipuli pannulle. Lisää mausteet, aurinkokuivattu tomaatti ja Härkis®-suikaleet.

2

Paista öljyssä kunnes pyttipannu on kauniin väristä ja pinnat rapsakoita. Mausta lopuksi sitruunan mehulla.

3

Tarjoile halutessasi paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesin kanssa.

Härkis® pyttis

Ainesosat

 7 kypsää perunaa
 3 keväsipulin vartta
 2 rkl öljyä
 0,50 tl kurkumaa
 0,50 tl paprikajauhetta
 0,50 dl aurinkokuivattua tomaattia
 3 rkl omenaviinietikkaa
 suolaa ja mustapippuria myllystä
 0,50 sitruunan mehu
 Tarjoiluun: 2-4 paistettua kananmunaa, tuoretta lehtipersiljaa, puolikas sitruuna lohkoina, valkosipulilla maustettua majoneesia

Valmistusohjeet

1

Kuutioi perunat ja hienonna kevätsipuli pannulle. Lisää mausteet, aurinkokuivattu tomaatti ja Härkis®-suikaleet.

2

Paista öljyssä kunnes pyttipannu on kauniin väristä ja pinnat rapsakoita. Mausta lopuksi sitruunan mehulla.

3

Tarjoile halutessasi paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesin kanssa.

JaaTwiittaaTallenna