Nämä Vietnamilaistyyliset Bánh mì -patongit vievät kielen mennessään. Patongit kätkevät sisäänsä rapeaksi paistettuja härkäpapusuikaleita, pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevät patongit kruunataan hienonnetulla chilillä, kevätsipulilla, suolapähkinöillä ja korianterilla.
Raaka-aineet
Ohjeet
Voit käyttää valmista vihannesmixiä tai tehdä sen itse käyttämällä suikaloitua kaalia, raastettua porkkanaa ja viipaloitua purjoa.
Kiehauta liemen ainekset ja kaada liemi vihannesten päälle. Anna maustua mielellään ainakin vuorokauden ajan.
Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi öljyssä. Kypsennä patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kurkku pitkiksi tikuiksi. Valuta pikkelöidyt vihannekset.
Kokoa patongit: Tee patonkeihin syvät viillot, levitä leikkauspinnoille majoneesia. Täytä patongit pikkelöidyillä vihanneksilla, härkäpapusuikaleilla, kurkulla, chili -ja kevätsipuliviipaleilla, rouhituilla suolapähkinöillä ja korianterilla. Voit
Ainesosat
Valmistusohjeet
Voit käyttää valmista vihannesmixiä tai tehdä sen itse käyttämällä suikaloitua kaalia, raastettua porkkanaa ja viipaloitua purjoa.
Kiehauta liemen ainekset ja kaada liemi vihannesten päälle. Anna maustua mielellään ainakin vuorokauden ajan.
Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi öljyssä. Kypsennä patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kurkku pitkiksi tikuiksi. Valuta pikkelöidyt vihannekset.
Kokoa patongit: Tee patonkeihin syvät viillot, levitä leikkauspinnoille majoneesia. Täytä patongit pikkelöidyillä vihanneksilla, härkäpapusuikaleilla, kurkulla, chili -ja kevätsipuliviipaleilla, rouhituilla suolapähkinöillä ja korianterilla. Voit