fbpx

Tulostusasetukset

Härkis® Bánh mì -patongit

Annoksia4 annosta

Nämä Vietnamilaistyyliset Bánh mì -patongit vievät kielen mennessään. Patongit kätkevät sisäänsä rapeaksi paistettuja härkäpapusuikaleita, pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevät patongit kruunataan hienonnetulla chilillä, kevätsipulilla, suolapähkinöillä ja korianterilla.

Banh mi patongit

Pikkelöidyt vihannekset
 200 g vihannesmixiä (kaalia, porkkanaa, purjoa)
 3 dl vettä
 2 dl sokeria
 1 dl valkoviinietikkaa
 2 tl suolaa
Lisäksi
 1 pkt Härkis härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250g)
 4 esipaistettua (à 150 g) patonkia
 100 g tuoretta kurkkua
 vegaanista chilimajoneesia
 tuoretta chiliä renkaina
 kevätsipulia renkaina
 rouhittuja suolapähkinöitä
 tuoretta korianteria
1

Voit käyttää valmista vihannesmixiä tai tehdä sen itse käyttämällä suikaloitua kaalia, raastettua porkkanaa ja viipaloitua purjoa.
Kiehauta liemen ainekset ja kaada liemi vihannesten päälle. Anna maustua mielellään ainakin vuorokauden ajan.

2

Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi. Kypsennä patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kurkku pitkiksi tikuiksi. Valuta pikkelöidyt vihannekset.

3

Kokoa patongit: Tee patonkeihin syvät viillot, levitä leikkauspinnoille majoneesia. Täytä patongit pikkelöidyillä vihanneksilla, härkäpapusuikaleilla, kurkulla, chili -ja kevätsipuliviipaleilla, rouhituilla suolapähkinöillä ja korianterilla.

Ravintosisältö

Annoksia 0