Raikas ja ruokaisa salaatti lisukkeeksi ja salaattipöytään.
Raaka-aineet
Ohjeet
Paista Härkis® härkäpapusuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon harissatahna. Ota paistetut suikaleet syrjään pannulta.
Keitä couscous miedosti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Hienonna kukkakaali ja kuutioi kesäkurpitsa jäähtyneen couscousin joukkoon.
Mausta hienonnetulla mintulla, viinietikalla, seesamiöljyllä ja sitruunan mehulla. Pyöritä muutama kierros suolaa myllystä joukkoon.
Sekoita ja lisää Härkis®-suikaleet salaattiin. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Viimeistele sitruunanlohkoilla.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Paista Härkis® härkäpapusuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon harissatahna. Ota paistetut suikaleet syrjään pannulta.
Keitä couscous miedosti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Hienonna kukkakaali ja kuutioi kesäkurpitsa jäähtyneen couscousin joukkoon.
Mausta hienonnetulla mintulla, viinietikalla, seesamiöljyllä ja sitruunan mehulla. Pyöritä muutama kierros suolaa myllystä joukkoon.
Sekoita ja lisää Härkis®-suikaleet salaattiin. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Viimeistele sitruunanlohkoilla.