Härkis®-herkkulautanen | Härkis

Härkis®-herkkulautanen

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Ohita take away ja valmista maukasta lohturuokaa itse. Täyteläistä tomaattikastiketta, kullan ruskeita ranskalaisia, rapeita Härkis Chilisuikaleita ja lisukkeita tilanteen mukaan. Tämä kokonaisuus saa hymyn huulille!

Raaka-aineet

Tomaattikastike
 1 sipuli
 0,50 dl öljyä
 1,50 tl savupaprikajauhetta
 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
 1 rkl tomaattisosetta
 1 rkl (Dijon) sinappia
 2 prk valkosipulitomaattimurskaa (à 390g)
 1 dl vettä
 1 tl sokeria
 1 tl suolaa
Lisäksi
 400 g maalaisranskalaisia
 vegaanista majoneesia, turkinpippureita, punasipulia, tomaattia yms.

Ohjeet

1

Kuori ja pilko sipuli. Freesaa sipulia ja mausteita hetken aikaa öljyssä.

2

Lisää tomaattimurskat, vesi, sokeri ja suola. Hauduta sekoitellen noin puoli tuntia.

3

Kypsennä ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukan. Paista Härkis suikaleet rapeaksi. Tarjoile valitsemiesi lisukkeiden kanssa.

Härkis®-herkkulautanen

Ainesosat

Tomaattikastike
 1 sipuli
 0,50 dl öljyä
 1,50 tl savupaprikajauhetta
 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
 1 rkl tomaattisosetta
 1 rkl (Dijon) sinappia
 2 prk valkosipulitomaattimurskaa (à 390g)
 1 dl vettä
 1 tl sokeria
 1 tl suolaa
Lisäksi
 400 g maalaisranskalaisia
 vegaanista majoneesia, turkinpippureita, punasipulia, tomaattia yms.

Valmistusohjeet

1

Kuori ja pilko sipuli. Freesaa sipulia ja mausteita hetken aikaa öljyssä.

2

Lisää tomaattimurskat, vesi, sokeri ja suola. Hauduta sekoitellen noin puoli tuntia.

3

Kypsennä ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukan. Paista Härkis suikaleet rapeaksi. Tarjoile valitsemiesi lisukkeiden kanssa.

JaaTwiittaaTallenna