Härkis® Kaurajauhis-cocktailpyörykät | Härkis

Härkis® Kaurajauhis-cocktailpyörykät

Annoksia45 annosta
Annos-
määrä

Mukavan mausteiset Härkis Kaurajauhis-cocktailpyörykät ovat täydellinen match illanistujaisten ja juhlien tarjottavaksi. Tarjoile pyörykät herkullisten dippien kanssa.

Raaka-aineet

 2 munaa
 1 dl vettä
 0,50 rkl soijakastiketta
 1,50 tl Sambal Oelec chilitahnaa
 1,75 dl korppujauhoja
 1 suippopaprika
 2 valkosipulinkynttä
 persiljaa
 100 g fetajuustoa
Artisokka-tomaattidippikastike
 1 grillattua latva-artisokkaa (285g)
 0,50 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
 100 g ranskankermaa
 2-3 artisokan marinointilientä
 maun mukaan sokeria ja sitruunamehua
Kermaviili-basilikadippikastike
 200 g kermaviiliä
 runsaasti tuoretta basilikaa
 1 tl sitruunamehua
 1 tl karkeaa Dijon sinappia
 1 tl sokeria
 ripaus suolaa

Ohjeet

1

Mittaa astiaan munat, vesi, mausteet, korppujauhot ja Kaurajauhis. Sekoita hyvin.

2

Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna valkosipuli sekä persilja ja murustele feta. Yhdistä kaikki massan joukkoon ja sekoita hyvin. Jos massa tuntuu liian pehmeältä, lisää joukkoon hieman korppujauhoja.

3

Pyöritä massasta öljytyin käsin pieniä pyöryköitä. Paista pyörykät varovasti runsaassa öljyssä kullanruskeiksi ja rapeiksi.

Kermaviili-basilikadippikastike
4

Sekoita kermaviilin joukkoon silputtu basilika ja mausteet. Anna tekeytyä kylmässä hetken aikaa.

Artisokka-tomaattidippikastike
5

Valuta artisokat ja tomaatit. Yhdistä kaikki aineet ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Tarkista maku ja anna vetäytyä kylmässä hetken aikaa.

Härkis® Kaurajauhis-cocktailpyörykät

Ainesosat

 2 munaa
 1 dl vettä
 0,50 rkl soijakastiketta
 1,50 tl Sambal Oelec chilitahnaa
 1,75 dl korppujauhoja
 1 suippopaprika
 2 valkosipulinkynttä
 persiljaa
 100 g fetajuustoa
Artisokka-tomaattidippikastike
 1 grillattua latva-artisokkaa (285g)
 0,50 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
 100 g ranskankermaa
 2-3 artisokan marinointilientä
 maun mukaan sokeria ja sitruunamehua
Kermaviili-basilikadippikastike
 200 g kermaviiliä
 runsaasti tuoretta basilikaa
 1 tl sitruunamehua
 1 tl karkeaa Dijon sinappia
 1 tl sokeria
 ripaus suolaa

Valmistusohjeet

1

Mittaa astiaan munat, vesi, mausteet, korppujauhot ja Kaurajauhis. Sekoita hyvin.

2

Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna valkosipuli sekä persilja ja murustele feta. Yhdistä kaikki massan joukkoon ja sekoita hyvin. Jos massa tuntuu liian pehmeältä, lisää joukkoon hieman korppujauhoja.

3

Pyöritä massasta öljytyin käsin pieniä pyöryköitä. Paista pyörykät varovasti runsaassa öljyssä kullanruskeiksi ja rapeiksi.

Kermaviili-basilikadippikastike
4

Sekoita kermaviilin joukkoon silputtu basilika ja mausteet. Anna tekeytyä kylmässä hetken aikaa.

Artisokka-tomaattidippikastike
5

Valuta artisokat ja tomaatit. Yhdistä kaikki aineet ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Tarkista maku ja anna vetäytyä kylmässä hetken aikaa.

JaaTwiittaaTallenna