fbpx

Tulostusasetukset

Härkis® Pad Thai

Annoksia6 annostaKokonaisaika30 min

Härkis Pad Thai

 200 g varhaiskaalia suikaleina
 2 porkkanaa
 2 valkosipulin kynttä
 1 punainen chili
 200 g riisinuudeleita
 1 rkl öljyä
 2 rkl seesamiöljyä
 1 pkt Härkis Originalia (250 g)
 100 g mungpavun ituja
 1 kananmuna
 2 pkt Pad Thai -kastiketta (200 g)
 3 kevätsipulin vartta
 1 dl suolapähkinöitä
 1 lime lohkottuna
 tuoretta korianteria
1

Suikaloi kaali. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

2

Hienonna valkosipuli ja chili.

3

Murra nuudelit reilun kokoiseen kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että ne peittyvät.

4

Anna pehmetä kuumassa vedessä kunnes ne ovat napakan kypsiä ja kaada vesi pois.

5

Huuhtele nuudelit kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.

6

Kuumenna öljyt muurikassa tai isossa paistinpannussa.

7

Lisää kasvikset ja Härkis härkäpapumurska pannulle ja paista rapeiksi. Lisää idut.

8

Kokoa Härkis-kasvisseos pannun toiselle laidalla ja riko muna tyhjälle laidalle.

9

Sekoita kokkeliksi ja lisää kasviksiin. Lisää nuudelit ja kastike. Sekoita kevyesti kaikki sekaisin.

10

Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, suolapähkinöillä, limenlohkoilla ja tuoreella korianterilla.

Ravintosisältö

Annoksia 0