fbpx

Tulostusasetukset

Härkis®-pitaleivät

Annoksia8 annosta

Herkulliset pitaleivät on täytetty rapeaksi paistetuilla Härkis® Chilisuikaleilla ja kasviksilla. Itse tehdyt kastikkeet kruunaavat tämän herkun!

Härkis pita

Jogurttikastike
 400 g turkkilaista jogurttia
 1 dl majoneesia
 1 tl sitruunamehua
 0,50 tl suolaa
 0,50 tl sokeria
Tomaattikastike
 1 sipuli
 0,50 dl öljyä
 1,50 tl savupaprikajauhetta
 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
 1 rkl tomaattisosetta
 1 rkl (Dijon) sinappia
 2 prk valkosipulitomaattimurskaa (à 390g)
 1 dl vettä
 1 tl sokeria
 1 tl suolaa
Lisäksi
 1 pkt Härkis® härkäpapusuikale Chiliä (250g)
 8 kpl pitaleipiä
 esim. salaattia, tomaattiviipaleita, turkinpippureita, valkosipulinkynsiä
1

Sekoita kaikki jogurttikastikkeen aineet keskenään ja laita kastike kylmään tekeytymään.

2

Kuori ja pilko sipuli. Freesaa sipulia ja mausteita hetken aikaa öljyssä.

3

Lisää tomaattimurskat, vesi, sokeri ja suola. Hauduta sekoitellen noin puoli tuntia.

4

Paista härkäpapusuikaleet kuumalla pannulla rapeiksi. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi.

5

Täytä pitat Härkis suikaleilla, tomaatilla ja salaatilla. Mausta tomaatti- ja jogurttikastikkeilla sekä valkosipulinkynsillä ja pepperoneilla oman maun mukaan.

6

Voit valmistaa pitaleivät myös itse ->https://sunnuntai.fi/reseptit/pitaleivat

Ravintosisältö

Annoksia 0