Tässä uskomattoman helppo ja nopeatekoinen ohje todella täyteläisen maukkaaseen kesäkurpitsa-Kaurajauhisvuokaan. Nam, nam ja vielä kerran nam!
Raaka-aineet
Ohjeet
Pilko kesäkurpitsat noin 2 cm lohkoiksi. (Kuori ja pilko sipuli.)
Paista Kaurajauhis, sipuli ja jeera öljyssä.
Sekoita uunivuoassa tomaattimurska, kauraruoat sekä mausteet ja murustele joukkoon sulatejuusto.
Lisää vuokaan muut aineet ja sekoita hyvin. Ripottele päälle juustoraaste.
Paista 200-asteissessa kiertoilmauunissa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Pilko kesäkurpitsat noin 2 cm lohkoiksi. (Kuori ja pilko sipuli.)
Paista Kaurajauhis, sipuli ja jeera öljyssä.
Sekoita uunivuoassa tomaattimurska, kauraruoat sekä mausteet ja murustele joukkoon sulatejuusto.
Lisää vuokaan muut aineet ja sekoita hyvin. Ripottele päälle juustoraaste.
Paista 200-asteissessa kiertoilmauunissa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä.