Kesäkurpitsa-Kaurajauhisvuoka | Härkis

Kesäkurpitsa-Kaurajauhisvuoka

Annoksia6 annosta
Annos-
määrä

Tässä uskomattoman helppo ja nopeatekoinen ohje todella täyteläisen maukkaaseen kesäkurpitsa-Kaurajauhisvuokaan. Nam, nam ja vielä kerran nam!

Raaka-aineet

 1 kg kesäkurpitsaa
 100 g pakastesipulikuutioita TAI 1 sipuli
 2 tl jeeraa eli juustokuminaa
 öljyä
 500 g tomaattimurskaa
 1 tl suolaa
 ripaus sokeria
 250 g Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
Päälle
 75 g juustoraastetta

Ohjeet

1

Pilko kesäkurpitsat noin 2 cm lohkoiksi. (Kuori ja pilko sipuli.)

2

Paista Kaurajauhis, sipuli ja jeera öljyssä.

3

Sekoita uunivuoassa tomaattimurska, kauraruoat sekä mausteet ja murustele joukkoon sulatejuusto.

4

Lisää vuokaan muut aineet ja sekoita hyvin. Ripottele päälle juustoraaste.

5

Paista 200-asteissessa kiertoilmauunissa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä.

Kesäkurpitsa-Kaurajauhisvuoka

Ainesosat

 1 kg kesäkurpitsaa
 100 g pakastesipulikuutioita TAI 1 sipuli
 2 tl jeeraa eli juustokuminaa
 öljyä
 500 g tomaattimurskaa
 1 tl suolaa
 ripaus sokeria
 250 g Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
Päälle
 75 g juustoraastetta

Valmistusohjeet

1

Pilko kesäkurpitsat noin 2 cm lohkoiksi. (Kuori ja pilko sipuli.)

2

Paista Kaurajauhis, sipuli ja jeera öljyssä.

3

Sekoita uunivuoassa tomaattimurska, kauraruoat sekä mausteet ja murustele joukkoon sulatejuusto.

4

Lisää vuokaan muut aineet ja sekoita hyvin. Ripottele päälle juustoraaste.

5

Paista 200-asteissessa kiertoilmauunissa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä.

JaaTwiittaaTallenna