Suussa sulavat korealaistyyliset salaattiwrapit Eeva Kolun käsialalla kätkevät sisäänsä mehevän härkäpapusuikaleen ja kasviksia herkullisessa kastikkeessa.
Resepti 12-15 wrapille.
Raaka-aineet
Ohjeet
Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku tikuiksi. Irrota kokonaiset salaatinlehdet varovasti kerästä.
Valmista kastike sekoittamalla gochujang-tahna, soijakastike, vaahterasiirappi ja seesamöljy.
Ruskista härkäpapusuikaleet paistinpannulla ja sekoita joukkoon 2 ruokalusikallista kastiketta. Säästä loppu kastike. Paista suikaleita, kunnes kastikkeessa oleva sokeri alkaa muuttua tahmeaksi.
Täytä salaatinlehdet Härkiksellä, porkkana- ja kurkkutikuilla sekä iduilla. Lisää tilkka kastiketta. Silppua päälle vihersipulin vartta ja ripottele lopuksi päälle seesaminsiemenet.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku tikuiksi. Irrota kokonaiset salaatinlehdet varovasti kerästä.
Valmista kastike sekoittamalla gochujang-tahna, soijakastike, vaahterasiirappi ja seesamöljy.
Ruskista härkäpapusuikaleet paistinpannulla ja sekoita joukkoon 2 ruokalusikallista kastiketta. Säästä loppu kastike. Paista suikaleita, kunnes kastikkeessa oleva sokeri alkaa muuttua tahmeaksi.
Täytä salaatinlehdet Härkiksellä, porkkana- ja kurkkutikuilla sekä iduilla. Lisää tilkka kastiketta. Silppua päälle vihersipulin vartta ja ripottele lopuksi päälle seesaminsiemenet.