Mausteinen Härkis®-kaalipata | Härkis

Mausteinen Härkis®-kaalipata

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Tähän vegaaniseen paistokseen tuovat mausteisuutta inkivääri ja keltainen curry.

Raaka-aineet

 1 rkl öljyä
 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
Kaalipata
 1 kg keräkaalia
 2 isoa porkkanaa
 1 sipuli
 2 valkosipulinkynttä
 0,75 dl öljyä
 3 rkl keltaista currytahnaa
 2 tl inkivääritahnaa
 1 kasvisliemikuutio
 1 rkl sitruunamehua
 4 dl vettä

Ohjeet

1

Kuumenna pannu. Lisää Härkis, öljy sekä jeera ja paista rapeaksi.

2

Suikaloi kaali, porkkanat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi.

3

Kuumenna öljy isossa laakeassa kattilassa. Lisää kaalit, porkkanat, sipulit ja mausteet. Freesaa noin viisi minuuttia. Lisää vesi ja kauraruoka. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 30 minuuttia.

4

Lisää joukkoon Härkis. Tarkista maku. Tarjoa puolukkahillon, Torino Ohrahelmen tai basmatiriisin kanssa.

Mausteinen Härkis®-kaalipata

Ainesosat

 1 rkl öljyä
 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
Kaalipata
 1 kg keräkaalia
 2 isoa porkkanaa
 1 sipuli
 2 valkosipulinkynttä
 0,75 dl öljyä
 3 rkl keltaista currytahnaa
 2 tl inkivääritahnaa
 1 kasvisliemikuutio
 1 rkl sitruunamehua
 4 dl vettä

Valmistusohjeet

1

Kuumenna pannu. Lisää Härkis, öljy sekä jeera ja paista rapeaksi.

2

Suikaloi kaali, porkkanat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi.

3

Kuumenna öljy isossa laakeassa kattilassa. Lisää kaalit, porkkanat, sipulit ja mausteet. Freesaa noin viisi minuuttia. Lisää vesi ja kauraruoka. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 30 minuuttia.

4

Lisää joukkoon Härkis. Tarkista maku. Tarjoa puolukkahillon, Torino Ohrahelmen tai basmatiriisin kanssa.

JaaTwiittaaTallenna