Tähän vegaaniseen paistokseen tuovat mausteisuutta inkivääri ja keltainen curry.
Raaka-aineet
Ohjeet
Kuumenna pannu. Lisää Härkis, öljy sekä jeera ja paista rapeaksi.
Suikaloi kaali, porkkanat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna öljy isossa laakeassa kattilassa. Lisää kaalit, porkkanat, sipulit ja mausteet. Freesaa noin viisi minuuttia. Lisää vesi ja kauraruoka. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 30 minuuttia.
Lisää joukkoon Härkis. Tarkista maku. Tarjoa puolukkahillon, Torino Ohrahelmen tai basmatiriisin kanssa.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Kuumenna pannu. Lisää Härkis, öljy sekä jeera ja paista rapeaksi.
Suikaloi kaali, porkkanat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna öljy isossa laakeassa kattilassa. Lisää kaalit, porkkanat, sipulit ja mausteet. Freesaa noin viisi minuuttia. Lisää vesi ja kauraruoka. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 30 minuuttia.
Lisää joukkoon Härkis. Tarkista maku. Tarjoa puolukkahillon, Torino Ohrahelmen tai basmatiriisin kanssa.