Indonesialainen riisipannu nasi goreng on helppo ja nopea ruoka ja sen voi tehdä, vaikka ylijääneestä keitetystä riisistä. Tässä versiossa käytetään lihan asemasta currylla maustettua härkäpapumurua.
Raaka-aineet
Ohjeet
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin. Jäähdytä riisi jääkaappikylmäksi. Voit käyttää myös edellisen päivän riisiä.
Kuori ja viipaloi sipulit.
Kuumenna wokissa tai isolla paistinpannulla reilusti öljyä. Lisää sipulit ja härkäpapumuru ja paista rapeaksi.
Lisää pannulle chilitahna, kypsä riisi ja hieman öljyä. Paista, kunnes riisi saa vähän väriä.
Lisää soijakastikkeet ja tarkista maku.
Tarjoa nasi goreng paistettujen kananmunien, kurkkusiivujen, kevätsipulin ja limen kanssa.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin. Jäähdytä riisi jääkaappikylmäksi. Voit käyttää myös edellisen päivän riisiä.
Kuori ja viipaloi sipulit.
Kuumenna wokissa tai isolla paistinpannulla reilusti öljyä. Lisää sipulit ja härkäpapumuru ja paista rapeaksi.
Lisää pannulle chilitahna, kypsä riisi ja hieman öljyä. Paista, kunnes riisi saa vähän väriä.
Lisää soijakastikkeet ja tarkista maku.
Tarjoa nasi goreng paistettujen kananmunien, kurkkusiivujen, kevätsipulin ja limen kanssa.