fbpx

Tulostusasetukset

Paistetetut gnocchit ja Härkis® härkäpapusuikaleita

Annoksia4 annosta

Tässä reseptissä gnocchit kypsennetään lempeän sitruunan makuisten härkäpapusuikaleiden ja kantarellien kera. Resepti toimii loistavasti arkiruokana, sillä ruoka valmistuu alle vartissa.

Beanit Curry Gnocchit

 1 säilyke kantarelleja (200/120g)
 4 valkosipulinkynttä
 4 kevätsipulin vartta
 500 g valmiita perunagnoccheja
 1 pkt Härkis härkäpapumuru Lempeä sitruunaa (250g)
 1 tl sitruunamehua
 1 tl curryjauhetta
 rouhittua mustapippuria ja suolaa
 öljyä paistamiseen
Tarjoiluun
 maustamatonta jogurttia
1

Valuta kantarellit ja pilko ne pienemmiksi.

2

Pilko sipulit.

3

Paista kanterelleja kuivalla pannulla hetken aikaa. Lisää pannulle öljyä, pilkottu valkospuli ja Härkis Härkäpapusuikaleet. Paista rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan.

4

Lisää pannulle öljyä ja paista gnocchit rapeiksi. Pyöräytä joukkoon sitruunamehu ja mausteet.

5

Yhdistä kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.

6

Tarjoile jogurtin kanssa.

Ravintosisältö

Annoksia 0