Perunasosevuoka - niin helppoa ja hyvää! Härkäpapumuru rapeaksi paistettuna ja täyteläinen perunasose yhdessä ovat valloittavan helppo ratkaisu arjen ruokahetkiin. Hunajainen sipulipaistos pinnalla kruunaa kokonaisuuden. Ja hei, perunasosevuokaanhan voit hyvin käyttää myös edellisen päivän muusia - heipat hävikille!
Raaka-aineet
Ohjeet
Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru kuumalla pannulla ja mausta mustapippurilla, suolalla. Nosta härkäpapumuru hetkeksi sivuun odottamaan.
Hauduta pannulla oliiviöljyssä ja hunajassa sipulisuikaleet, mausta timjamilla.
Öljyä uunivuoka ja kaada perunasose vuoan pohjalle jättäen pinnan hieman rosoiseksi ja ripottele pinnalle härkäpapumuruseos ja muruseoksen päälle sipuliseos.
Yhdistä ranskankerma ja tuorejuusto kulhossa. Lusikoi nokareina sipuliseoksen päälle.
Paista uunissa 200 asteessa n. 15min.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru kuumalla pannulla ja mausta mustapippurilla, suolalla. Nosta härkäpapumuru hetkeksi sivuun odottamaan.
Hauduta pannulla oliiviöljyssä ja hunajassa sipulisuikaleet, mausta timjamilla.
Öljyä uunivuoka ja kaada perunasose vuoan pohjalle jättäen pinnan hieman rosoiseksi ja ripottele pinnalle härkäpapumuruseos ja muruseoksen päälle sipuliseos.
Yhdistä ranskankerma ja tuorejuusto kulhossa. Lusikoi nokareina sipuliseoksen päälle.
Paista uunissa 200 asteessa n. 15min.