Mitä ihania värejä! Sadonkorjuupiirakan taika syntyy pehmeästä ricottajuustosta, rapeasta Härkis® Härkäpapumurusta ja kauden juureksista kaikissa sateenkaaren väreissä.
Raaka-aineet
Ohjeet
Kaulitse sulanut lehtitaikina hieman ohuemmaksi leivinpaperin päällä ja nosta pellille. Tee veitsellä viiltäen “raamit” piirakkapohjaan eli viillä veitsellä pintaan, noin 1,5 cm reunoista.
Sekoita ricotta, ranskankerma ja mausteet. Levitä täyte pohjan päälle jättäen reunat tyhjiksi.
Ripottele päälle Härkis härkäpapumuru. Lado oliiviöljyssä kieriteltyjä sadonkorjuujuureksia siivutettuna piirakan päälle yhteen kerrokseen.
Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Viimeistele tuoreella timjamilla.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Kaulitse sulanut lehtitaikina hieman ohuemmaksi leivinpaperin päällä ja nosta pellille. Tee veitsellä viiltäen “raamit” piirakkapohjaan eli viillä veitsellä pintaan, noin 1,5 cm reunoista.
Sekoita ricotta, ranskankerma ja mausteet. Levitä täyte pohjan päälle jättäen reunat tyhjiksi.
Ripottele päälle Härkis härkäpapumuru. Lado oliiviöljyssä kieriteltyjä sadonkorjuujuureksia siivutettuna piirakan päälle yhteen kerrokseen.
Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Viimeistele tuoreella timjamilla.