Välimeren dippipelti | Reseptit | Härkis

Välimeren dippipelti

Annoksia6 annosta
Valmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min
Annos-
määrä

Dippipelti on ruokaisaa dipattavaa ja syntyy kätevästi uunissa yhdellä pellillä. Vihanneksia voi vaihdella kauden mukaan.

Raaka-aineet

 1 kg perunoita
 2 paprikaa, eri värisiä
 150 g broccolinia
 1 kpl / nippu tuoretta parsaa
Kastike
 0,50 dl oliiviöljyä
 1 sitruunan raastettu kuori
 1 rkl juoksevaa hunajaa
 suolaa ja mustapippuria myllystä
 0,50 tl oreganoa
Tarjoiluun
 esim. hummusta, tsatsikia, tomaattisalsaa

Ohjeet

1

Lohko perunat ja paprikat. Poista parsasta puiseva osa. Asettele uunipellille peruna- ja paprikalohkot, broccolinin varret, parsat sekä Härkis®-suikaleet.

2

Sekoita mausteöljy oliiviöljystä, sitruunankuoresta, hunajasta ja mausteista. Kaada öljy pellille.

3

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esim. hummuksen kanssa.

Välimeren dippipelti

Ainesosat

 1 kg perunoita
 2 paprikaa, eri värisiä
 150 g broccolinia
 1 kpl / nippu tuoretta parsaa
Kastike
 0,50 dl oliiviöljyä
 1 sitruunan raastettu kuori
 1 rkl juoksevaa hunajaa
 suolaa ja mustapippuria myllystä
 0,50 tl oreganoa
Tarjoiluun
 esim. hummusta, tsatsikia, tomaattisalsaa

Valmistusohjeet

1

Lohko perunat ja paprikat. Poista parsasta puiseva osa. Asettele uunipellille peruna- ja paprikalohkot, broccolinin varret, parsat sekä Härkis®-suikaleet.

2

Sekoita mausteöljy oliiviöljystä, sitruunankuoresta, hunajasta ja mausteista. Kaada öljy pellille.

3

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esim. hummuksen kanssa.

JaaTwiittaaTallenna