Härkis® Sloppy Joe -burgerit
Kaipaatko jotakin uutta hampurilaisiin? Kokeile Sloppy Joe -burgereita! Tässä ohjeessa hampurilainen tehdään kasvissyöjillekin sopivaksi Härkis härkäpapumurulla.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 | lehtisellerinvarsi |
1 | suippopaprika |
2 rkl | rypsiöljyä |
2 pkt | Härkis härkäpapumuru Umamia (yht. 500 g) |
400 g | valmista tomaattipastakastiketta |
4 rkl | ketsuppia |
2 tl | Worcestershire-kastiketta |
suolaa ja mustapippuria myllystä | |
4 | hampurilaissämpylää |
4 | viipaletta (vegaanista) cheddarjuustoa |
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi selleri. Kuutioi paprika pieniksi paloiksi. Kuullota sipulisilppua muutama minuutti.
- Lisää muut kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää härkäpapumuru ja paista se rapeaksi. Lisää tomaattikastike ja anna sen lämmetä. Mausta ketsupilla, halutessasi Worcestershire-kastikeella, suolalla ja pippurilla.
- Halkaise sämpylät. Paista niihin rapea pinta pannulla tai uunissa.
- Lisää sämpyläpohjalle juusto ja anna sen sulaa. Lusikoi päälle kastiketta. Nosta toinen sämpylänpuolikas kanneksi.
- Vinkki: Voit halutessasi lisätä hampurilaiseen suolakurkkua, tomaattiviipaleita ja salaattia.