Härkis®-halloumi-kesäkurpitsapihvit | Härkis

Härkis®-halloumi-kesäkurpitsapihvit

Annoksia12 annosta
Annos-
määrä

Näiden halloumi-kesäkurpitsapihvien juju on proteiinipitoinen härkäpapumurska, joka tuo pihveihin täyteläistä ruokaisuutta. Tämä resepti jää varmasti käyttöön!

Raaka-aineet

 250 g kesäkurpitsaa
 200 g halloumia
 1 suippopaprika (150 g)
 1 sipuli
 3 valkosipulinkynttä
 2 munaa
 1 dl korppujauhoja
 0,50 rkl sitruunamehua
 mustapippuria ja suolaa
Lisäksi
 salaattia ja kermaviilikastiketta

Ohjeet

1

Aja härkäpapumurska tehosekoittimessa nopeasti tasaiseksi muruksi.

2

Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta ylimääräinen neste. Raasta myös halloumi.

3

Kuutioi paprika pienikisi paloiksi. Kuori ja kuutioi sipulit.

4

Yhdistä kaikki massan aineet ja sekoita hyvin, mieluusti käsin. Anna massan seistä noin 10 minuuttia.

5

Kuumenna paistinpannulla reiluhkosti öljyä. Muotoile massasta käsin 12 pihviä ja paista noin 5 minuuttia molemmin puolin, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita. Reilu puolet lieden maksimitehosta on yleensä sopiva teho niin että pihvit kypsyvät, mutta eivät tummu liikaa.

6

Tarjoile Torino Ohrahelmen, salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Härkis®-halloumi-kesäkurpitsapihvit

Ainesosat

 250 g kesäkurpitsaa
 200 g halloumia
 1 suippopaprika (150 g)
 1 sipuli
 3 valkosipulinkynttä
 2 munaa
 1 dl korppujauhoja
 0,50 rkl sitruunamehua
 mustapippuria ja suolaa
Lisäksi
 salaattia ja kermaviilikastiketta

Valmistusohjeet

1

Aja härkäpapumurska tehosekoittimessa nopeasti tasaiseksi muruksi.

2

Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta ylimääräinen neste. Raasta myös halloumi.

3

Kuutioi paprika pienikisi paloiksi. Kuori ja kuutioi sipulit.

4

Yhdistä kaikki massan aineet ja sekoita hyvin, mieluusti käsin. Anna massan seistä noin 10 minuuttia.

5

Kuumenna paistinpannulla reiluhkosti öljyä. Muotoile massasta käsin 12 pihviä ja paista noin 5 minuuttia molemmin puolin, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita. Reilu puolet lieden maksimitehosta on yleensä sopiva teho niin että pihvit kypsyvät, mutta eivät tummu liikaa.

6

Tarjoile Torino Ohrahelmen, salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

JaaTwiittaaTallenna