Härkis® Mac & Cheese – yksinkertaista ja superherkullista – amerikkalaisten lohturuokapöydästä meille rantautunut resepti taipuu nyt paitsi perinteiseen maitopohjaiseen kuin vegaaniseenkin kokkailuun. Reseptissä vaihtoehdot sinun mieltymyksesi mukaan.
Reseptin on luonut My Bliss Ktchn.
Raaka-aineet
Ohjeet
Esikeitä pasta suolalla maustetussa vedessä (älä keitä täysin kypsäksi). Valuta ja kaada takaisin kattilaan.
Paahda Härkistä hetki oliiviöljyssä pannulla. Lisää joukkoon mausteet sekä pestyt ja pilkotut varsiparsakaalit. Paahda vielä muutama minuutti.
Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
Sekoita sipulinmakuisen kaurakerman joukkoon ravintohiivahiutaleet, sinappi ja sitruunan mehu.
Yhdistä pasta, Härkis-parsakaaliseos ja sipulinmakuinen maustettu kaurakerma. Sekoita hyvin ja kaada öljyttyyn uunivuokaan. Jos seos tuntuu kuivalta, lisää vielä maustamatonta kaurakermaa noin 1 dl ja sekoita.
Raasta reilusti (noin 150 g) vegaanista tai maitopohjaista ”cheddaria” ja ripottele se päällimmäiseksi.
Laita vuoka uuniin noin 20 minuutiksi.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Esikeitä pasta suolalla maustetussa vedessä (älä keitä täysin kypsäksi). Valuta ja kaada takaisin kattilaan.
Paahda Härkistä hetki oliiviöljyssä pannulla. Lisää joukkoon mausteet sekä pestyt ja pilkotut varsiparsakaalit. Paahda vielä muutama minuutti.
Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
Sekoita sipulinmakuisen kaurakerman joukkoon ravintohiivahiutaleet, sinappi ja sitruunan mehu.
Yhdistä pasta, Härkis-parsakaaliseos ja sipulinmakuinen maustettu kaurakerma. Sekoita hyvin ja kaada öljyttyyn uunivuokaan. Jos seos tuntuu kuivalta, lisää vielä maustamatonta kaurakermaa noin 1 dl ja sekoita.
Raasta reilusti (noin 150 g) vegaanista tai maitopohjaista ”cheddaria” ja ripottele se päällimmäiseksi.
Laita vuoka uuniin noin 20 minuutiksi.