Härkis® Texmex-nachopelti | Härkis

Härkis® Texmex-nachopelti

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Uunipellille kasattava nachopelti on superhelppo valmistaa. Se on täydellinen tarjottava esimerkiksi rentoon illanviettoon, jossa ruokaa jaetaan yhdessä syöden ja seurustellen.

Raaka-aineet

 400 g maissilastuja
 150 g kirsikkatomaatteja
 150 g säilykemaissin jyviä
 1 punasipuli
 2 rkl rypsiöljyä
 350 g tacokastiketta
 250 g cheddarjuustokastiketta (Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar 250g)
Lisäksi
 tuoretta korianteria ja limelohkoja

Ohjeet

1

Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipelille. Puolita tomaatit ja valuta maissinjyvät. Kuori ja suikaloi sipuli.

2

Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää Härkis ja paista muutama minuutti. Kaada joukkoon salsakastike ja kuumenna. Levitä kastike lastujen päälle.

3

Ripottele pinnalle tomaatit, maissinjyvät ja sipulit. Lusikoi koko komeuden päälle juustokastike.

4

Paista 200 asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle korianteria ja limelohkoja.

Härkis® Texmex-nachopelti

Ainesosat

 400 g maissilastuja
 150 g kirsikkatomaatteja
 150 g säilykemaissin jyviä
 1 punasipuli
 2 rkl rypsiöljyä
 350 g tacokastiketta
 250 g cheddarjuustokastiketta (Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar 250g)
Lisäksi
 tuoretta korianteria ja limelohkoja

Valmistusohjeet

1

Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipelille. Puolita tomaatit ja valuta maissinjyvät. Kuori ja suikaloi sipuli.

2

Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää Härkis ja paista muutama minuutti. Kaada joukkoon salsakastike ja kuumenna. Levitä kastike lastujen päälle.

3

Ripottele pinnalle tomaatit, maissinjyvät ja sipulit. Lusikoi koko komeuden päälle juustokastike.

4

Paista 200 asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle korianteria ja limelohkoja.

JaaTwiittaaTallenna