Lämppärit tekevät paluun! Näissä lämpimissä voileivissä härkäpapumuru tomaattisessa kastikkeessa saa klassikkoparikseen ananaksen. Kuorrutus kruunaa tietysti koko komeuden.
Raaka-aineet
Ohjeet
Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille.
Paista härkäpapumurua öljyssä pinnoitetulla pannulla sekoitellen. Lisää tacomauste, chilikastike, tomaattipyree ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua hetki. Jaa seos leipien päälle.
Valuta ananaspalat ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Nosta palat leiville.
Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita juustoraaste, keltuaiset ja majoneesi keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele varovasti juustoseokseen. Jaa kuorrute leiville. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, tai kunnes leivät ovat saaneet sopivasti väriä. Viimeistele valmiit leivät halutessasi rucolalla. Leivät maistuvat lämpiminä väli- tai iltapalalla.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille.
Paista härkäpapumurua öljyssä pinnoitetulla pannulla sekoitellen. Lisää tacomauste, chilikastike, tomaattipyree ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua hetki. Jaa seos leipien päälle.
Valuta ananaspalat ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Nosta palat leiville.
Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita juustoraaste, keltuaiset ja majoneesi keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele varovasti juustoseokseen. Jaa kuorrute leiville. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, tai kunnes leivät ovat saaneet sopivasti väriä. Viimeistele valmiit leivät halutessasi rucolalla. Leivät maistuvat lämpiminä väli- tai iltapalalla.