Hyppää sisältöön

Paistetetut gnocchit ja Härkis® härkäpapu­suikaleita

Tässä reseptissä gnocchit kypsennetään lempeän sitruunan makuisten härkäpapusuikaleiden ja kantarellien kera. Resepti toimii loistavasti arkiruokana, sillä ruoka valmistuu alle vartissa.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 15 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton

Ainesosat

1 prksäilyke kantarelleja (200 g/120 g)
4valkosipulinkynttä
4kevätsipulin vartta
500 gvalmiita perunagnoccheja
1 pktHärkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g)
1 tlsitruunamehua
1 tlcurryjauhetta
rouhittua mustapippuria ja suolaa
öljyä paistamiseen

Tarjoiluun

maustamatonta (vegaanista) jogurttia

Valmistusohje

  1. Valuta kantarellit ja pilko ne pienemmiksi.
  2. Pilko sipulit.
  3. Paista kanterelleja kuivalla pannulla hetken aikaa. Lisää pannulle öljyä, pilkottu valkospuli ja härkäpapusuikaleet. Paista rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan.
  4. Lisää pannulle öljyä ja paista gnocchit rapeiksi. Pyöräytä joukkoon sitruunamehu ja mausteet.
  5. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.
  6. Tarjoile jogurtin kanssa.

Haku