Tässä reseptissä gnocchit kypsennetään curryn makuisen härkäpapumurun ja kantarellien kera. Resepti toimii loistavasti arkiruokana, sillä ruoka valmistuu alle vartissa.
Raaka-aineet
Ohjeet
Valuta kantarellit ja pilko ne pienemmiksi.
Pilko sipulit.
Paista kanterelleja kuivalla pannulla hetken aikaa. Lisää pannulle öljyä, pilkottu valkospuli ja härkäpapumuru. Paista rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan.
Lisää pannulle öljyä ja paista gnocchit rapeiksi. Pyöräytä joukkoon sitruunamehu ja mausteet.
Yhdistä kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.
Tarjoile jogurtin kanssa.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Valuta kantarellit ja pilko ne pienemmiksi.
Pilko sipulit.
Paista kanterelleja kuivalla pannulla hetken aikaa. Lisää pannulle öljyä, pilkottu valkospuli ja härkäpapumuru. Paista rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan.
Lisää pannulle öljyä ja paista gnocchit rapeiksi. Pyöräytä joukkoon sitruunamehu ja mausteet.
Yhdistä kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.
Tarjoile jogurtin kanssa.