Ruokaisat kikherneletut | Härkis

Ruokaisat kikherneletut

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Kikherneletut paistetuilla Härkis® suikaleilla, salaattisekoituksella ja fetajuustolla. Kokeile ja ihastu!

Raaka-aineet

 2 dl kikhernejauhoja
 1 tl leivinjauhetta
 0,50 tl kurkumaa
 0,50 tl valkosipulijauhetta
 0,50 tl suolaa
 2,50 dl vettä
 2 pilkottua kevätsipulin vartta
Lisäksi
 salaattisekoitusta
 fetajuustoa TAI vegaanista fetaa (suositus: Mö kreikkalainen)

Ohjeet

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vispilöi seos veden joukkoon. Lisää joukkoon pilkotut kevätsipulin varret.

2

Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää pannulle neljäsosa taikinasta ja levitä se pannulle. Paista lettua 2-3 minuttia per puoli. Paista loput letut samalla tavalla.

3

Paista Härkis suikaleet rapeaksi.

4

Tarjoile lämpimien lettujen kanssa Härkis suikaleita, salaattisekoitusta ja murusteltua fetajuustoa.

Ruokaisat kikherneletut

Ainesosat

 2 dl kikhernejauhoja
 1 tl leivinjauhetta
 0,50 tl kurkumaa
 0,50 tl valkosipulijauhetta
 0,50 tl suolaa
 2,50 dl vettä
 2 pilkottua kevätsipulin vartta
Lisäksi
 salaattisekoitusta
 fetajuustoa TAI vegaanista fetaa (suositus: Mö kreikkalainen)

Valmistusohjeet

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vispilöi seos veden joukkoon. Lisää joukkoon pilkotut kevätsipulin varret.

2

Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää pannulle neljäsosa taikinasta ja levitä se pannulle. Paista lettua 2-3 minuttia per puoli. Paista loput letut samalla tavalla.

3

Paista Härkis suikaleet rapeaksi.

4

Tarjoile lämpimien lettujen kanssa Härkis suikaleita, salaattisekoitusta ja murusteltua fetajuustoa.

JaaTwiittaaTallenna