Kikherneletut paistetuilla Härkis® suikaleilla, salaattisekoituksella ja fetajuustolla. Kokeile ja ihastu!
Raaka-aineet
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet keskenään. Vispilöi seos veden joukkoon. Lisää joukkoon pilkotut kevätsipulin varret.
Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää pannulle neljäsosa taikinasta ja levitä se pannulle. Paista lettua 2-3 minuttia per puoli. Paista loput letut samalla tavalla.
Paista Härkis suikaleet rapeaksi.
Tarjoile lämpimien lettujen kanssa Härkis suikaleita, salaattisekoitusta ja murusteltua fetajuustoa.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Sekoita kuivat aineet keskenään. Vispilöi seos veden joukkoon. Lisää joukkoon pilkotut kevätsipulin varret.
Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää pannulle neljäsosa taikinasta ja levitä se pannulle. Paista lettua 2-3 minuttia per puoli. Paista loput letut samalla tavalla.
Paista Härkis suikaleet rapeaksi.
Tarjoile lämpimien lettujen kanssa Härkis suikaleita, salaattisekoitusta ja murusteltua fetajuustoa.