Sitruunaista Härkis® orzo-pastaa | Härkis

Sitruunaista Härkis® orzo-pastaa

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Tämä sitruunapasta on pikainen valmistaa ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan mielettömän hyvää!

Raaka-aineet

 1 pkt orzo-pastaa (500g)
 2 valkosipulinkynttä
 3 kevätsipulin vartta
 2 (luomu) sitruunan kuoriraaste
 0,50 dl sitruunamehua
 1,50 dl parmesaaniraastetta (n. 50g)
 1,50 dl pastan keitinvettä
 1 tl suolaa
 ripaus sokeria ja chilihiutaleita

Ohjeet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen kaksi desiä.

2

Paista Härkis rapeaksi ja siirrä sivuun.

3

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko kevätsipulit vartta myöden.

4

Raasta hyvin pestyjen sitruunoiden kuori ja purista mehu.

5

Kuullota öljyssä valkosipuli ja sitruunan kuoriraaste. Lisää sitruunamehu, Elovena Kauraruoka, pastan keitinvesi, parmesaaniraaste, suola ja sokeri. Kiehauta ja pyöräytä sekaisin pastan sekä kevätsipulin ja Härkiksen kanssa

6

Raasta pinnalle runsaasti parmesaania ja ripottele päälle chilihiutaleita.

Sitruunaista Härkis® orzo-pastaa

Ainesosat

 1 pkt orzo-pastaa (500g)
 2 valkosipulinkynttä
 3 kevätsipulin vartta
 2 (luomu) sitruunan kuoriraaste
 0,50 dl sitruunamehua
 1,50 dl parmesaaniraastetta (n. 50g)
 1,50 dl pastan keitinvettä
 1 tl suolaa
 ripaus sokeria ja chilihiutaleita

Valmistusohjeet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen kaksi desiä.

2

Paista Härkis rapeaksi ja siirrä sivuun.

3

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko kevätsipulit vartta myöden.

4

Raasta hyvin pestyjen sitruunoiden kuori ja purista mehu.

5

Kuullota öljyssä valkosipuli ja sitruunan kuoriraaste. Lisää sitruunamehu, Elovena Kauraruoka, pastan keitinvesi, parmesaaniraaste, suola ja sokeri. Kiehauta ja pyöräytä sekaisin pastan sekä kevätsipulin ja Härkiksen kanssa

6

Raasta pinnalle runsaasti parmesaania ja ripottele päälle chilihiutaleita.

JaaTwiittaaTallenna