Hyppää sisältöön

Sitruunaista Härkis® orzo-pastaa

Tämä sitruunapasta on pikainen valmistaa ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan mielettömän hyvää! 

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

1 pktorzo-pastaa (500 g)
1 pktHärkis härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g)
2valkosipulinkynttä
3kevätsipulin vartta
2 (luomu) sitruunan kuoriraaste
½ dlsitruunamehua
1 ½ dl(vegaanista) parmesaaniraastetta (n. 50 g)
2 ½ dlkaurakermaa
1 ½ dlpastan keitinvettä
1 tlsuolaa
ripaus sokeria ja chilihiutaleita

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen kaksi desiä. 
  2. Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi ja siirrä sivuun. 
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko kevätsipulit vartta myöden. 
  4. Raasta hyvin pestyjen sitruunoiden kuori ja purista mehu. 
  5. Kuullota öljyssä valkosipuli ja sitruunan kuoriraaste. Lisää sitruunamehu, kaurakerma, pastan keitinvesi, parmesaaniraaste, suola ja sokeri. Kiehauta ja pyöräytä sekaisin pastan sekä kevätsipulin ja härkäpapusuikaleiden kanssa 
  6. Raasta pinnalle runsaasti parmesaania ja ripottele päälle chilihiutaleita. 

Haku