Härkis® Enchiladat
Reseptin on laatinut Sara Ollila.

Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
250 g | Härkis® Originalia (250 g) |
1 tlk | kidneypapuja |
½ pss | texmex-maustetta |
maissitortilloja | |
juustoraastetta | |
1 prk | salsaa |
250 g | mozzarellaa |
1 rasia | luumutomaatteja |
tuoretta basilikaa | |
ranskankermaa |
Valmistusohje
- Sekoita härkäpapumurska ja pavut keskenään ja mausta texmex-mausteseoksella. Lisää joukkoon hieman juustoraastetta parantamaan koostumusta.
- Levitä täytettä tortillojen keskelle ja kääri tortillat rulliksi. Aseta rullat vuokaan saumakohta alaspäin. Levitä salsa rullien päälle ja lisää myös loput juustoraasteesta, viipaloitu mozzarella sekä puolitetut tomaatit.
- Anna vuoan olla uunissa 225 asteessa 8-10 min kunnes pinta on saanut kauniin värin. Mausta tuoreella basilikalla ja syö ranskankerman kanssa.