Hyppää sisältöön

Härkis®-gnocchivuoka

Härkis härkäpapumurusta, valmiista tomaattipastakastikkeesta, valmis gnoccheista ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen pastavuoka. Tai jos kaupasta ei löydy gnocchipastaa, voit korvata sen tuoreravioleilla tai -tortelliineilla.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 60 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton

Ainesosat

1 pktHärkis Härkäpapumuru Maustamaton (250 g)
2 tlkuivattua oreganoa tai pizzamaustetta
1 dlaurinkokuivattuja tomaatteja pieninä paloina
100 graastettua parmesaania
2 prktomaattipastakastiketta (à 400 g)
500 ggnoccheja (tai muuta tuorepastaa)
200 granskankermaa
1 ruukkubasilikaa
125 gmozzarellaa

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Mausta härkäpapumuru kuivayrtillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, parmesaanin, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.
  3. Laita puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja lisää muutama revitty basilikanlehti. Laita loppu gnocchiseos vuokaan. Asettele päälle kirsikkatomaatit.
  4. Paista uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, niin laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.
  5. Lisää päälle revitty mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
  6. Vinkki: Onko kiire tai kova nälkä? Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ennen paistoa uunissa. Tällöin uunipaistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.

Haku