Härkis®-gnocchivuoka
Härkis härkäpapumurusta, valmiista tomaattipastakastikkeesta, valmis gnoccheista ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen pastavuoka. Tai jos kaupasta ei löydy gnocchipastaa, voit korvata sen tuoreravioleilla tai -tortelliineilla.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 pkt | Härkis Härkäpapumuru Maustamaton (250 g) |
2 tl | kuivattua oreganoa tai pizzamaustetta |
1 dl | aurinkokuivattuja tomaatteja pieninä paloina |
100 g | raastettua parmesaania |
2 prk | tomaattipastakastiketta (à 400 g) |
500 g | gnoccheja (tai muuta tuorepastaa) |
200 g | ranskankermaa |
1 ruukku | basilikaa |
125 g | mozzarellaa |
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Mausta härkäpapumuru kuivayrtillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, parmesaanin, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.
- Laita puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja lisää muutama revitty basilikanlehti. Laita loppu gnocchiseos vuokaan. Asettele päälle kirsikkatomaatit.
- Paista uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, niin laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.
- Lisää päälle revitty mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
- Vinkki: Onko kiire tai kova nälkä? Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ennen paistoa uunissa. Tällöin uunipaistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.