Härkis® grillinyytit
Grillinyytit ovat helppoa kesäruokaa parhaimmillaan. Paketoi uuden sadon herkut ja tuoreet yrtit sopiviksi annoksiksi – tällä reseptillä valmistat neljä nyyttiä.
Vinkki nyytin kasaamiseen: lisää kerros leivinpaperia täytteiden ja folion väliin, niin täytteet eivät takerru nyytin pohjaan. Keskikesän majoneesi kruunaa kokonaisuuden.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
16 kpl | pieniä uusia perunoita |
8 | retiisiä |
2 | porkkanaa |
kourallinen tuoreita herneitä | |
1 pkt | Härkis Härkäpapusuikale Lempeä sitruuna (250 g) |
oliiviöljyä | |
suolaa ja mustapippuria |
Tarjoiluun
lehtipersiljaa ja herneenpalkoja |
Keskikesän majoneesi
reilu kourallinen | tilliä |
2 dl | majoneesia |
1 | sitruunan kuori ja mehu |
2 rkl | dijon sinappia |
1 rkl | hunajaa |
suolaa ja pippuria |
Valmistusohje
- Puolita perunat ja retiisit. Siivuta porkkanat.
- Aseta pöydälle valmiiksi pala foliota ja päälle pala leivinpaperia.
- Laita neljäsosa aineksista leivinpaperin päälle.
- Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi suolaa ja pippuria.
- Kääri nyytiksi, niin että folio jää ulkopuolelle.
- Grillaa nyyttejä 15-20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Viimeistele lehtipersiljalla ja tuoreilla herneenpaloilla.
- Keskikesän majoneesi
- Saksi tilli. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.