Hyppää sisältöön

Härkis®-halloumi-kesäkurpitsa­pihvit

Näiden halloumi-kesäkurpitsapihvien juju on proteiinipitoinen härkäpapumurska, joka tuo pihveihin täyteläistä ruokaisuutta. Tämä resepti jää varmasti käyttöön! 

Härkis Halloumi-kesäkurpitsapihvit
Annoskoko

12 pihviä

Valmistusaika

alle 60 minuuttia

Ruokavaliot

Ainesosat

1 pktHärkis Originalia (250g)
250 g kesäkurpitsaa 
200 ghalloumia
1suippopaprika (150 g) 
1sipuli
3valkosipulinkynttä
2munaa
1 dlkorppujauhoja
½ rklsitruunamehua
mustapippuria ja suolaa 

Lisäksi

3 dlKypsentämätöntä Torino Ohrahelmeä
salaattia ja kermaviilikastiketta 

Valmistusohje

  1. Aja härkäpapumurska tehosekoittimessa nopeasti tasaiseksi muruksi. 
  2. Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta ylimääräinen neste. Raasta myös halloumi.
  3. Kuutioi paprika pienikisi paloiksi. Kuori ja kuutioi sipulit. 
  4. Yhdistä kaikki massan aineet ja sekoita hyvin, mieluusti käsin. Anna massan seistä noin 10 minuuttia. 
  5. Kuumenna paistinpannulla reiluhkosti öljyä. Muotoile massasta käsin 12 pihviä ja paista noin 5 minuuttia molemmin puolin, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita. Reilu puolet lieden maksimitehosta on yleensä sopiva teho niin että pihvit kypsyvät, mutta eivät tummu liikaa. 
  6. Tarjoile Torino Ohrahelmen, salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa. 

Haku