Härkis®-halloumi-kesäkurpitsapihvit
Näiden halloumi-kesäkurpitsapihvien juju on proteiinipitoinen härkäpapumurska, joka tuo pihveihin täyteläistä ruokaisuutta. Tämä resepti jää varmasti käyttöön!
Annoskoko
12 pihviä
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 pkt | Härkis Härkäpapumurska Original (250 g) |
250 g | kesäkurpitsaa |
200 g | halloumia |
1 | suippopaprika (150 g) |
1 | sipuli |
3 | valkosipulinkynttä |
2 | munaa |
1 dl | korppujauhoja |
½ rkl | sitruunamehua |
mustapippuria ja suolaa |
Lisäksi
3 dl | Kypsentämätöntä Torino Ohrahelmeä |
salaattia ja kermaviilikastiketta |
Valmistusohje
- Aja härkäpapumurska tehosekoittimessa nopeasti tasaiseksi muruksi.
- Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta ylimääräinen neste. Raasta myös halloumi.
- Kuutioi paprika pienikisi paloiksi. Kuori ja kuutioi sipulit.
- Yhdistä kaikki massan aineet ja sekoita hyvin, mieluusti käsin. Anna massan seistä noin 10 minuuttia.
- Kuumenna paistinpannulla reiluhkosti öljyä. Muotoile massasta käsin 12 pihviä ja paista noin 5 minuuttia molemmin puolin, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita. Reilu puolet lieden maksimitehosta on yleensä sopiva teho niin että pihvit kypsyvät, mutta eivät tummu liikaa.
- Tarjoile Torino Ohrahelmen, salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.