Hyppää sisältöön

Härkis®-herkkulautanen

Ohita take away ja valmista maukasta lohturuokaa itse. Täyteläistä tomaattikastiketta, kullan ruskeita ranskalaisia, rapeita Härkis Chilisuikaleita ja lisukkeita tilanteen mukaan. Tämä kokonaisuus saa hymyn huulille!

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 60 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Tomaattikastike

1sipuli
½ dlöljyä
1 ½ tlsavupaprikajauhetta
1 tljeeraa eli juustokuminaa
1 rkltomaattisosetta
1 rkl(Dijon) sinappia
2 prkvalkosipulitomaattimurskaa (à 390 g)
1 dlvettä
1 tlsokeria
1 tlsuolaa

Lisäksi

400 gmaalaisranskalaisia
1 pktHärkis Härkäpapusuikale Chili (250 g)
vegaanista majoneesia, turkinpippureita, punasipulia, tomaattia yms.

Valmistusohje

  1. Kuori ja pilko sipuli. Freesaa sipulia ja mausteita hetken aikaa öljyssä.
  2. Lisää tomaattimurskat, vesi, sokeri ja suola. Hauduta sekoitellen noin puoli tuntia.
  3. Kypsennä ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan. Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi. Tarjoile valitsemiesi lisukkeiden kanssa.

Haku