Härkis®-herkkulautanen
Ohita take away ja valmista maukasta lohturuokaa itse. Täyteläistä tomaattikastiketta, kullan ruskeita ranskalaisia, rapeita Härkis härkäpapusuikaleita ja lisukkeita tilanteen mukaan. Tämä kokonaisuus saa hymyn huulille!
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Tomaattikastike
1 | sipuli |
½ dl | öljyä |
1 ½ tl | savupaprikajauhetta |
1 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
1 rkl | tomaattisosetta |
1 rkl | (Dijon) sinappia |
2 prk | valkosipulitomaattimurskaa (à 390 g) |
1 dl | vettä |
1 tl | sokeria |
1 tl | suolaa |
Lisäksi
400 g | maalaisranskalaisia |
1 pkt | Härkis härkäpapusuikale valkosipuli & yrtit ( 250 g) |
vegaanista majoneesia, turkinpippureita, punasipulia, tomaattia yms. |
Valmistusohje
- Kuori ja pilko sipuli. Freesaa sipulia ja mausteita hetken aikaa öljyssä.
- Lisää tomaattimurskat, vesi, sokeri ja suola. Hauduta sekoitellen noin puoli tuntia.
- Kypsennä ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan. Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi. Tarjoile valitsemiesi lisukkeiden kanssa.