Härkis®-hyrrät
Hyrrät valmistuvat nopeasti valmiista lehtitaikinasta.

Annoskoko
Noin 20 annosta
Valmistusaika
50 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 iso | pakastelehtitaikina |
20 | oliivia |
10 | säilöttyä latva-artisokansydäntä |
10 | aurinkokuivattua tomaattia |
2 | valkosipulinkynttä |
2 rkl | vettä |
1 pkt | fetaa |
1 ras | Härkis® Originali (250 g) |
Valmistusohje
- Sulata lehtitaikinalevy.
- Laita sillä välin oliivit, latva-artisokat, kuivatut tomaatit, kuoritut valkosipulit ja vesi tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.
- Kauli taikinalevy ohueksi jauhotetulla alustalla. Levitä taikinalle kasvistahna ja murustele feta sekä härkäpapumurska tahnan päälle.
- Rullaa taikina pötköksi ja leikkaa siitä n. 20 kiekkoa. Nosta kiekot pellille ja paista uunissa n. 200:ssa asteessa 15-20 minuuttia.