Hyppää sisältöön

Härkis®-hyrrät

Hyrrät valmistuvat nopeasti valmiista lehtitaikinasta.

Annoskoko

Noin 20 annosta

Valmistusaika

50 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton

Ainesosat

1 iso pakastelehtitaikina
20oliivia
10säilöttyä latva-artisokansydäntä
10 aurinkokuivattua tomaattia
2valkosipulinkynttä
2 rklvettä
1 pktfetaa
1 rasHärkis® Originali (250 g)

Valmistusohje

  1. Sulata lehtitaikinalevy. 
  2. Laita sillä välin oliivit, latva-artisokat, kuivatut tomaatit, kuoritut valkosipulit ja vesi tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. 
  3. Kauli taikinalevy ohueksi jauhotetulla alustalla. Levitä taikinalle kasvistahna ja murustele feta sekä härkäpapumurska tahnan päälle. 
  4. Rullaa taikina pötköksi ja leikkaa siitä n. 20 kiekkoa. Nosta kiekot pellille ja paista uunissa n. 200:ssa asteessa 15-20 minuuttia. 

Haku