Härkis®-kaalilaatikko
Suussa sulavan herkullinen, karamellisoitu Härkis-kaalilaatikko on maistuva valinta arkipäivien ruokapöytään.
Annoskoko
8 annosta
Valmistusaika
Yli 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 rkl | rypsiöljyä |
1 rkl | voita |
1 iso | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 ras | Härkis Härkäpapumurska Original (250 g) |
1 pieni | valkokaali suikaloituna |
½ dl | siirappia |
2 dl | Torino Ohrahelmeä |
5 dl | kasvislientä |
2 dl | kermaa |
2 | munaa |
suolaa ja pippuria |
Valmistusohje
- Kuullota pienittyjä sipuleita ja valkosipulinkynsiä rypsiöljyssä ja voissa padassa.
- Lisää härkäpapumurska ja anna paistua hetki.
- Lisää kaali ja siirappi ja laske hieman lämpöä.
- Anna kaalien karamellisoitua noin 10 minuuttia.
- Lisää ohrahelmet, kasvisliemi, kerma, munat ja mausteet. Sekoita hyvin.
- Paista kannen alla uunin alatasolla 180-asteessa noin 50 minuuttia.