Hyppää sisältöön

Härkis®-kaalilaatikko

Suussa sulavan herkullinen, karamellisoitu Härkis-kaalilaatikko on maistuva valinta arkipäivien ruokapöytään.

Annoskoko

8 annosta

Valmistusaika

Yli 60 minuuttia

Ruokavaliot

Ainesosat

1 rklrypsiöljyä
1 rklvoita
1 isosipuli
2valkosipulinkynttä
1 rasHärkis Härkäpapumurska Original (250 g)
1 pienivalkokaali suikaloituna
½ dlsiirappia
2 dlTorino Ohrahelmeä
5 dlkasvislientä
2 dlkermaa
2munaa
suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kuullota pienittyjä sipuleita ja valkosipulinkynsiä rypsiöljyssä ja voissa padassa.
  2. Lisää härkäpapumurska ja anna paistua hetki.
  3. Lisää kaali ja siirappi ja laske hieman lämpöä.
  4. Anna kaalien karamellisoitua noin 10 minuuttia.
  5. Lisää ohrahelmet, kasvisliemi, kerma, munat ja mausteet. Sekoita hyvin.
  6. Paista kannen alla uunin alatasolla 180-asteessa noin 50 minuuttia.

Haku