Hyppää sisältöön

Härkis® Pad Thai

Pad thai eli thaimaalaiset paistetut nuudelit saavat ruokaisuutta härkäpapurskasta.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

200 gvarhaiskaalia suikaleina
2porkkanaa
2valkosipulin kynttä
1punainen chili
200 griisinuudeleita
2 rklseesamiöljyä
1 rklöljyä
1 rasHärkis Härkäpapumurska Original (250 g)
100 gmungpavun ituja
1kananmuna

Lisäksi

kevätsipulia, suolapähkinöitä, limeä ja tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Suikaloi kaali. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  2. Hienonna valkosipuli ja chili.
  3. Murra nuudelit reilun kokoiseen kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että ne peittyvät.
  4. Anna pehmetä kuumassa vedessä kunnes, ne ovat napakan kypsiä ja kaada vesi pois.
  5. Huuhtele nuudelit kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.
  6. Kuumenna öljyt muurikassa tai isossa paistinpannussa.
  7. Lisää kasvikset härkäpapumurska pannulle ja paista rapeiksi. Lisää idut.
  8. Kokoa härkäpapumurska-kasvisseos pannun toiselle laidalla ja riko muna tyhjälle laidalle.
  9. Sekoita kokkeliksi ja lisää kasviksiin. Lisää nuudelit ja kastike. Sekoita kevyesti kaikki sekaisin.
  10. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, suolapähkinöillä, limenlohkoilla ja tuoreella korianterilla.

Haku