Hyppää sisältöön

Härkis®-smetanapasta

Härkis-smetanapasta tekee arjesta juhlaa käden käänteessä. Smetanapasta on helppo valmistaa ja sen salaisuus piilee taivaallisissa raaka-aineissa.

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton

Ainesosat

1sipuli
2valkosipulinkynttä
2 rklrypsiöljyä
salviaa (tai jotain muuta yrttiä)
ripauschilihiutaleita
2 rkltomaattipyreetä
1 ½ dlvalkoviiniä
1 pktHärkis® härkäpapusuikale valkosipuli & yrtit (250 g)
6 dlkasvislientä
120 gsmetanaa

Lisäksi

300 gTorino Kahden Värin Täysjyväpenne pastaa

Valmistusohje

  1. Pieni sipulit ja kuullota hetki rypsiöljyssä.
  2. Lisää salvian lehtiä, chilihiutaleita ja tomaattipyreetä. Sekoita.
  3. Nosta hieman lämpöä ja lisää viini.
  4. Anna hautua muutama minuutti, jotta alkoholi haihtuu.
  5. Lisää härkäpapusuikaleet ja sekoittele.
  6. Lisää kasvisliemi, smetana ja lopuksi pasta.
  7. Anna poreilla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
  8. Sekoittele välillä ja tarkkaile ettei kastike kuivahda kokonaan. Lisää tarvittaessa hieman kasvislientä.

Haku