Härkis® Texmex-nachopelti
Uunipellille kasattava nachopelti on superhelppo valmistaa. Se on täydellinen tarjottava esimerkiksi rentoon illanviettoon, jossa ruokaa jaetaan yhdessä syöden ja seurustellen.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
400 g | maissilastuja |
150 g | kirsikkatomaatteja |
150 g | säilykemaissin jyviä |
1 | punasipuli |
2 rkl | rypsiöljyä |
1 pkt | Härkis Texmexiä (250 g) |
350 g | tacokastiketta |
250 g | cheddarjuustokastiketta (Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar 250 g) |
Lisäksi
jalapenoja, tuoretta korianteria ja limelohkoja |
Valmistusohje
- Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipelille. Puolita tomaatit ja valuta maissinjyvät. Kuori ja suikaloi sipuli.
- Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää härkäpapumurska ja paista muutama minuutti. Kaada joukkoon salsakastike ja kuumenna. Levitä kastike lastujen päälle.
- Ripottele pinnalle tomaatit, maissinjyvät, sipulit ja jalapenot. Lusikoi koko komeuden päälle juustokastike.
- Paista 200 asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle korianteria ja limelohkoja.