Palttoonnapit Härkis® Kaurajauhistäytteellä
Tämä maukas Härkis Kaurajauhistäyte on suunniteltu Martat 125 vuotta -messuille, jossa sitä maistatettiin juhlavieraille. Täytteen valmistus on helppoa ja se kannattaa tehdä valmiiksi jääkaappiin juhlia edeltävänä päivänä.
Annoskoko
Noin 50 annosta
Valmistusaika
Yli 60 minuuttia
Ruokavaliot
Täyte
200 g | punaista paprikaa |
6 | keitettyä kananmunaa |
120 g | smetanaa |
200 g | tuorejuustoa |
1 pkt | Härkis Kaurajauhis (225 g) |
2 tl | sitruunamehua |
½ – ¾ tl | suolaa |
rouhittua | mustapippuria |
Lisäksi
n. 50 kpl | Väinämöisen palttoon nappeja |
tuoreita | yrttejä |
Valmistusohje
- Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja purista ylimääräinen neste pois.
- Hienonna kananmunat tehosekoittimella. Vaahdota smetana, lisää joukkoon kaikki aineet ja sekoita hyvin. Laita täyte vetäytymään yön yli. Tarkasta maku ja laita täyte pursotinpussiin.
- Pursota täyte palttoonnapeille ja koristele.
- VINKKI! Täyte sopii hyvin myös täytteeksi voileipäkakulle tai uuniperunoille.