Hyppää sisältöön

Palttoon­napit Härkis® Kaurajauhis­täytteellä

Tämä maukas Härkis Kaurajauhistäyte on suunniteltu Martat 125 vuotta -messuille, jossa sitä maistatettiin juhlavieraille. Täytteen valmistus on helppoa ja se kannattaa tehdä valmiiksi jääkaappiin juhlia edeltävänä päivänä.

Annoskoko

Noin 50 annosta

Valmistusaika

Yli 60 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton

Täyte

200 gpunaista paprikaa
6keitettyä kananmunaa
120 gsmetanaa
200 gtuorejuustoa
1 pktHärkis Kaurajauhis (225 g)
2 tlsitruunamehua
½ – ¾ tlsuolaa
rouhittuamustapippuria

Lisäksi

n. 50 kplVäinämöisen palttoon nappeja
tuoreitayrttejä

Valmistusohje

  1. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja purista ylimääräinen neste pois.
  2. Hienonna kananmunat tehosekoittimella. Vaahdota smetana, lisää joukkoon kaikki aineet ja sekoita hyvin. Laita täyte vetäytymään yön yli. Tarkasta maku ja laita täyte pursotinpussiin.
  3. Pursota täyte palttoonnapeille ja koristele.
  4. VINKKI! Täyte sopii hyvin myös täytteeksi voileipäkakulle tai uuniperunoille.

Haku