Hyppää sisältöön

Sadonkorjuu­piirakka härkäpapu­murulla

Mitä ihania värejä! Sadonkorjuupiirakan taika syntyy pehmeästä ricottajuustosta, rapeasta Härkis® Härkäpapumurusta ja kauden juureksista kaikissa sateenkaaren väreissä.

Annoskoko

1 annosta

Valmistusaika

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton

Ainesosat

1 kpliso pakastelehtitaikina (à 600 g)
200 gricottajuustoa
200 granskankermaa
loraus hunajaa
ripaus suolaa
mustapippuria
½ pktHärkis härkäpapumuru maustamatonta (250g)

Sadonkorjuujuureksia esim.

punajuuri
raitajuuri
punasipuli
porkkana

Viimeistely

oliiviöljyä
tuoretta timjamia

Valmistusohje

  1. Kaulitse sulanut lehtitaikina hieman ohuemmaksi leivinpaperin päällä ja nosta pellille. Tee veitsellä viiltäen “raamit” piirakkapohjaan eli viillä veitsellä pintaan, noin 1,5 cm reunoista.
  2. Sekoita ricotta, ranskankerma ja mausteet. Levitä täyte pohjan päälle jättäen reunat tyhjiksi.
  3. Ripottele päälle Härkis härkäpapumuru. Lado oliiviöljyssä kieriteltyjä sadonkorjuujuureksia siivutettuna piirakan päälle yhteen kerrokseen.
  4. Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
  5. Viimeistele tuoreella timjamilla.

Haku