Tacopastapannu
Kehitimme urheilijoiden tarpeisiin herkullisen, terveellisen ja konstailemattoman tacopasta-reseptin, jossa on riittävästi energiaa, hiilihydraatteja ja proteiineja rankempaankin treenipäivään. Tämän reseptin jokainen osaa valmistaa!
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
1 | suippopaprika |
1 | sipuli |
½ dl | öljyä |
500 g | tomaattimurskaa |
350 g | tacokastiketta |
2 ½ dl | vettä |
½ | kasvisliemikuutiota |
2 tl | sokeria |
250 g | Torino Tumma Kierrepastaa (n. 6dl ) |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
1 pkt | Härkis Kaurajauhis (225 g) |
lime ja tacolastuja |
Valmistusohje
- Kuutioi pesty paprika. Kuori ja kuutioi sipuli. Kuumenna kattilassa öljy, lisää paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.
- Lisää tomaattimurska, tacokastike, vesi, puolikas kasvisliemikuutio ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon pasta, niin että se peittyy kastikkeen joukkoon. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan välillä sekoitellen.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto sekä Kaurajauhis ja kiehauta.
- Annostele lautasille, purista päälle limen mehua ja ripottele päälle tacolastuja.
- Vinkki! Jos kaipaat pastaan lisäpotkua, niin valitse tulinen tacokastike.