Hyppää sisältöön

Varhaisperunasalaatti härkäpapumurulla

Kesän ikisuosikki varhaisperunasalaatti saa nyt ruokaisan lisän rapeasta Härkis® härkäpapumurusta. Tämä salaatti sopii sellaisenaan ateriaksi, evääksi kesäretkille tai vaikka grilliruoan lisukkeeksi.

Annoskoko

4 annosta

valmistusaika

Alle 30 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainekset

1 pktHärkis härkäpapumuru Umamia (250 g)
10 kplkypsiä varhaisperunoita
½ dloliiviöljyä
1 tlvalkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tlinkivääriä raastettuna tai tahnana
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria, rouhittuna
½punasipuli, ohuina viipaleina
½ dlkevätsipulia tai ruohosipulia, hienonnettuna

Koristeluun

Tuoreita yrttejä, esim. tilliä tai ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi ja anna jäähtyä.
  2. Paloittele kypsät perunat kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy, valkosipuli, inkivääri, suola ja pippuri sekä punasipuli ja kevätsipuli. Anna maustua hetki jääkaapissa.
  3. Nostele joukkoon härkäpapumuru ja kaada tarjoiluastiaan. Koristele tuoreilla yrteillä.

Haku