Varhaisperunasalaatti härkäpapumurulla
Kesän ikisuosikki varhaisperunasalaatti saa nyt ruokaisan lisän rapeasta Härkis® härkäpapumurusta. Tämä salaatti sopii sellaisenaan ateriaksi, evääksi kesäretkille tai vaikka grilliruoan lisukkeeksi.
Annoskoko
4 annosta
valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainekset
1 pkt | Härkis härkäpapumuru Umamia (250 g) |
10 kpl | kypsiä varhaisperunoita |
½ dl | oliiviöljyä |
1 tl | valkosipulinkynttä hienonnettuna |
1 tl | inkivääriä raastettuna tai tahnana |
1 tl | suolaa |
1 tl | mustapippuria, rouhittuna |
½ | punasipuli, ohuina viipaleina |
½ dl | kevätsipulia tai ruohosipulia, hienonnettuna |
Koristeluun
Tuoreita yrttejä, esim. tilliä tai ruohosipulia |
Valmistusohjeet
- Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi ja anna jäähtyä.
- Paloittele kypsät perunat kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy, valkosipuli, inkivääri, suola ja pippuri sekä punasipuli ja kevätsipuli. Anna maustua hetki jääkaapissa.
- Nostele joukkoon härkäpapumuru ja kaada tarjoiluastiaan. Koristele tuoreilla yrteillä.