Härkis® Pad Thai
Pad thai eli thaimaalaiset paistetut nuudelit saavat ruokaisuutta härkäpapurskasta.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
200 g | varhaiskaalia suikaleina |
2 | porkkanaa |
2 | valkosipulin kynttä |
1 | punainen chili |
200 g | riisinuudeleita |
2 rkl | seesamiöljyä |
1 rkl | öljyä |
1 ras | Härkis Härkäpapumurska Original (250 g) |
100 g | mungpavun ituja |
1 | kananmuna |
Lisäksi
kevätsipulia, suolapähkinöitä, limeä ja tuoretta korianteria |
Valmistusohje
- Suikaloi kaali. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Hienonna valkosipuli ja chili.
- Murra nuudelit reilun kokoiseen kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että ne peittyvät.
- Anna pehmetä kuumassa vedessä kunnes, ne ovat napakan kypsiä ja kaada vesi pois.
- Huuhtele nuudelit kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan.
- Kuumenna öljyt muurikassa tai isossa paistinpannussa.
- Lisää kasvikset härkäpapumurska pannulle ja paista rapeiksi. Lisää idut.
- Kokoa härkäpapumurska-kasvisseos pannun toiselle laidalla ja riko muna tyhjälle laidalle.
- Sekoita kokkeliksi ja lisää kasviksiin. Lisää nuudelit ja kastike. Sekoita kevyesti kaikki sekaisin.
- Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, suolapähkinöillä, limenlohkoilla ja tuoreella korianterilla.