Hyppää sisältöön

Korealainen Härkis®-höystö

Tätä helppoa ja maukasta korealaista Härkis-höystöä kannattaa kokeilla. Se on nopea valmistaa muutamasta raaka-aineesta ja ainesosia voi muokata oman maun mukaan. 

Annoskoko

4 annosta

Valmistusaika

15 minuuttia

Ruokavaliot
G
Gluteeniton
KM
Kananmunaton
L
Laktoositon
M
Maidoton
V
Vegaaninen

Ainesosat

½ dlsoijakastiketta
2 rklfariinisokeria
1 rklinkiväärimurskaa
2 tlseesamiöljyä
2 tl seesaminsiemeniä
½ tlchilihiutaleita
1 pktHärkis härkäpapumuru Maustamaton (250 g) 
2 dlkookosmaitoa

Lisäksi

2kevätsipulin vartta
tuoretta chiliä hienonnettuna ja seesaminsiemeniä 

Valmistusohje

  1. Sekoita soijakastike, fariinisokeri, inkiväärimurska, seesamiöljy, seesaminsiemenet ja chilihiutaleet keskenään. 
  2. Paista härkäpapumuru rapeaksi pienessä tilkassa öljyä. Lisää pannulle maustekastike ja kookosmaito. Anna kiehua hetken aikaa. Ripottele päälle silputtu kevätsipuli ja chili sekä seesaminsiemenet. 
  3. Tarjoile basmatiriisin tai Torino Ohrahelmen kanssa. 

Haku