Hyppää sisältöön
Mummin vinkit

HÄRKIS® -tuotteiden käyttö

Härkiksen kanssa ruokailu on mukavaa, maukasta ja mikä tärkeintä, hyvin yksinkertaista.
Nappaa täältä vinkit eri raaka-aineiden käyttöön keittiössä.

Härkis® kaurajauhis

Härkis® kaurajauhis sopii arjen lempiruokiisi. Ihanan tavallista, mutta hyvää!  Voit soveltaa omaa tuttua makaronilaatikkoreseptiäsi ja lisäät vain kaurajauhiksen sinne mihin normaalisti menisi vaikkapa jauheliha – joko pannun kautta öljyssä paistellen tai suoraan paketista vuokaan. Härkis kaurajauhis Texmex sitten nachoille, tacoihin ja tortilloihin. Kaurajauhis kannattaa paistaa pannulla öljyssä keskilämmöllä, vain muutama minuutti riittää. Kaurajauhis tuotteilla on Sydänmerkki, se takaa sen että nämä sopii koko perheelle! 

Härkis® härkäpapumurska

Härkis® härkäpapumurska – aito ja alkuperäinen, kasviproteiinien legenda. Härkis härkäpapumurska on herkullista, huokoista härkäpapumurskaa, jossa on pehmeän lempeä maku. Murska kannattaa paistaa pannulla ja lisätä kastikkeisiin, patoihin, tai lisätä ruokiin pannulta sellaisenaan. Koska härkäpapumurska on rakenteeltaan huokoista, kannattaa pitää mielessä että nestettä on kastikkeissa riittävästi. Härkäpapumurska sopii myös käytettäväksi mureke- ja pyörykkätaikinoissa. Ja Härkis Texmex on tortillapäivien kunkku – pannun kautta tortilloihin ja ääntä kohti! 

Härkis® härkäpapusuikaleet

Härkis® härkäpapusuikaleet paistuu pannulla herkullisen rapeiksi ja sopivat – noh, sinne minne suikaleet muutenkin. Kannattaa hieman puristella pakkausta ja irrotella suikaleita siten toisistaan. Sitten vain suikaleet suoraan pakkauksesta pannulle – pakkauksessa mukana oleva mausteöljy riittää. Paistele ja kääntele muutama minuutti, niin että pinnasta tulee herkullisen rapea. Suikaleista löytyy useampia eri makuvaihtoehtoja, ja niistä löytyy sopivat vaihtoehdot erilaisiin ruokiin; valkosipuli-yrtit sujahtaa herkullisiin kastikkeisiin ja patoihin, lempeä sitruuna rakastaa pastaa ja taipuu hyvin aasialaisiin makumaailmoihin, chilin polte maistuu rohkeille kokeilijoille. Katso tästä herkullisia reseptejä! 

Härkis® härkäpapumuru

Härkis® härkäpapumurussa on napakka purutuntuma – se pitää hyvin koostumuksensa ja paistuu pannulla her-kul-li-sen rapeaksi. Härkäpapumurun pakettia kannattaa puristella ennen avaamista, jonka jälkeen muruset voi kipata pannulle. Paista pienessä tilkassa öljyä ja muutama minuutti keskilämmöllä – avot! Rapeita ja herkullisia muruja voi käyttää monipuolisesti niin arjen tuttuihin ruokiin kuin uusiin makumaailmoihinkin – härkäpapumuru löytyy täyteläisen umamin makuisena ja täysin maustamattomana.   

Haku