Hyppää sisältöön

Kaurajauhiksella valmistat helposti suosikkireseptisi!

Nam! Intohimo herkullisiin arkiruokiin ja rakkaus suomalaiseen kauraan. Siinäpä uutuutemme Kaurajauhis kaurankuoreen tiivistettynä. Härkis Kaurajauhiksessa yhdistyy perinteet ja innovaatio: tuttu turvallinen suomalainen kaura, kokonaan uudessa muodossa.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen Härkis Kaurajauhis sopii jetsulleen tuttuihin lempiruokiisi aina makaronilaatikosta tortilloihin ja perinteisiin currykastikkeisiin.

Härkis Kaurajauhis on valmistettu kotimaisesta gluteenittomasta kaurasta ja se sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua, ilman lisäaineita. Tämä makuelämys maistuu koko perheelle. Kokeile heti Härkis Kaurajauhista omaan lempiruokaasi – ja ihastu. Lurps!

Korkealaatuinen kotimainen kaura ja Härkis ne yhteen sopii

Härkis Kaurajauhis on takuuvarma valinta, jos haluat lisätä kasvisruokaa arkeen helpolla tavalla – ilman uusien reseptien opettelua. Kaurajauhis on sopii jetsulleen suomalaisten makumieltymyksiin ja arjen suosikkiresepteihin, kuten vaikkapa Sinun tapaasi tehdä makaronilaatikkoa. Superherkullisen maun lisäksi Kaurajauhis on runsaskuituinen, ja terveellisyydestä kertoo myös ylpeänä kantamamme Sydänmerkki.

Härkis-tuotteiden kaura tulee suomalaisilta tiloilta ja tutuilta sopimusviljelijöiltämme. Korkealaatuinen kaura vaatii ammattitaitoa ja panostusta, vaikka Suomen vaihtelevat vuodenajat tarjoavatkin ihanteelliset olosuhteet kauran viljelyyn. Kaura on paitsi maistuvaa myös ihanan terveellistä. Ei olekaan mikään ihme, että Härkis Kaurajauhis on löytänyt tiensä suomalaisten suosikiksi. Vihdoin on löytynyt kasviproteiini, joka maistuu koko perheelle. Nam!

Löydä herkulliset reseptit arkipäivien klassikoihin ja viikonlopun herkkuihin reseptipankistamme. Monipuolisesta Kaurajauhiksesta kokkaat maistuvaa ja terveellistä ruokaa helposti. Huh, miten härkullista!

Mummin reseptit

Mummin hilpeät kokkausvideot herättävät ihastusta somekanavissamme. Tsekkaa mummin bängereimmät reseptit Tiktokista!

Härkis mummi

Haku