fbpx

Kauhavan tehtaamme

Tuotannon alkulähteillä

Tuotantolaitoksemme seisoo siinä, missä Pohjanmaan pellot ovat laakeimmillaan. Ei tuosta tosin ihan täyttä taetta ole, mutta tällaisissa asioissa liioittelu kuuluu pohjalaisuuteen. Kauhavan tehtaan avajaisia vietettiin 2019, joten se toimii maailmanvalloituksemme lähtöpisteenä vielä pitkään. Kauhavalla työskentelee Härkiksen tuotantohenkilöstön lisäksi tuotekehityksen ja laadunvalvonnan osaajamme.

Härkis tehdään suomalaisella työllä

Työllistämme Suomessa ja etenkin Pohjanmaalla merkittävän määrän alihankkijoita ja paikallisia viljelijöitä. Härkäpapumme tuleekin pääosin lähialueen pohjalaisviljelijöiltä sekä Hämeestä. Suomalaisen työn merkiksi tuotteillamme on avainlippu.

Turvallista ennen kaikkea!

Tuotantolaitoksellamme on FSSC-sertifikaatti, mikä on tae turvallisesta ruoasta. Suomeksi sanottuna ulkopuolinen taho on todennut, että tuotteemme pitävät sisällään sen ja vain sen mitä pitääkin, ne säilyvät laadukkaina lupausten ja merkintöjen mukaisesti ja niitä on työntekijöidemme turvallista valmistaa. Käyttämämme raaka-aineet ovat myös taatusti tiukkojen laatumääritelmien mukaisia.