Valkosuklaahippu-granolakeksit | Härkis

Valkosuklaahippu-granolakeksit

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Näiden keksien erityisen hyvän maun ja rakenteen salaisuus piilee Härkis® Härkäpapugranolassa. Nämä suklaahippu-granolakeksit katoavatkin keksipurkista alta aikayksikön!

Raaka-aineet

 1 tl leivinjauhetta
 1 dl valkosuklaahippuja
 1 dl sokeria
 1 tl vaniljasokeria
 1 muna

Ohjeet

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Sekoita kuiva-aineet keskenään.

2

Vaahdota huoneen lämpöinen rasva ja sokerit keskenään. Lisää muna ja vatkaa hyvin.

3

Lisää kuiva-aineet nopeasti käännelleen rasva-sokerivaahtoon.

4

Pyöritä taikinasta noin 20 palloa. Painele taikinapallot hieman litteimiksi (halkaisija noin 6 cm) ja laita ne leivinpaprilla päällystetylle uunipellille.

5

Paista keksejä uunin keskitasolla 12–14 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja nauti.

Valkosuklaahippu-granolakeksit

Ainesosat

 1 tl leivinjauhetta
 1 dl valkosuklaahippuja
 1 dl sokeria
 1 tl vaniljasokeria
 1 muna

Valmistusohjeet

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Sekoita kuiva-aineet keskenään.

2

Vaahdota huoneen lämpöinen rasva ja sokerit keskenään. Lisää muna ja vatkaa hyvin.

3

Lisää kuiva-aineet nopeasti käännelleen rasva-sokerivaahtoon.

4

Pyöritä taikinasta noin 20 palloa. Painele taikinapallot hieman litteimiksi (halkaisija noin 6 cm) ja laita ne leivinpaprilla päällystetylle uunipellille.

5

Paista keksejä uunin keskitasolla 12–14 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja nauti.

JaaTwiittaaTallenna