fbpx

Härkis® härkäpapumuru, Umami

Härkis® härkäpapumuru on sukua Beanit® härkäpapusuikaleelle, mutta hienojakoisempaa ja täyteläisemmin maustettua. Härkäpapumuru on parhaimmillaan kuumalla pannulla rapeaksi paistettuna, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi pastaan, pizzaan, salaatin päälle tai tacon väliin.  Härkäpapumuru sopii hyvin myös vuokaruokiin, kastikkeisiin ja piirakkoihin. Härkis ® härkäpapumurussa on täyteläinen ja pyöreä maku, joka sopii hyvin monipuolisesti niin tuttuihin kuin uusiin ruokiin – vain mielikuvitus on rajana!

Suomalaista härkäpapua – 100% kasvipohjainen – Runsaasti proteiinia – Ei soijaa raaka-aineena – Gluteeniton –  Härkullinen!


Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g
Energia/Energi 1083kJ / 259 kcal
Rasva/Fett 15 g
>josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 1,7 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 4,7 g
>joista sokereita / varav socker 0,6 g
Ravintokuitu/Kostfiber 1,0 g
Proteiini/Protein 25 g
Suola/Salt 1,7 g

Ainesosat: vesi, herneproteiini, kasviöljyt (rypsi ja kokonaan kovetettu rypsi), härkäpapu (8 %, Suomi), suola, aromit, sipuli, luontainen karamellisoitu sokeri, fariinisokeri. Voimakassuolainen. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa.

Ingredienser: vatten, ärtprotein, växtoljor (ryps, fullhärdad ryps), bondböna (8 %, Finland), salt, aromer, lök, naturlig karamelliserat socker, farinsocker. Innehåller mycket salt. Kan innehålla spår av glutenfri havre.

Kokeile näitä herkullisia reseptejä

Härkis®-tacopastaUusi luottoreseptisi kasvisruokailuun? Suunnittelimme yhdessä Liemessä-blogista tutun Jenni Häyrisen kanssa superhelpon ja maukkaan Härkis-tacopasta -reseptin, jolla onnistut takuuvarmasti.
Paahdettu Härkis®-bataatti-pastasalaattiLämmin ja ruokaisa Härkis®-bataatti-pastasalaatti saa makua mm. bataatista, lehtikaalista, fetajuustosta, granaattiomenansiemenistä ja pähkinöistä. Tätä makupalettia ei voi vastustaa!
Härkis® härkäpapumurulaatikko rusinoillaTarkimmat tunnistaa tämän laatikkoruoan makumaailmassa tuttuja vivahteita. Härkäpapumuru yhdessä riisin kanssa samassa laatikossa on ruokaisa ateria sellaisenaan, ja resepti toimii myös osana vaikka joulupöydän kattausta. Tärkein kysymys onkin: rusinoilla vai ilman – kumpi vaan käy!