fbpx

Härkis® härkäpapusuikale Valkosipuli & yrtit

Härkäpapusuikaleessa yhdistyy erinomaisesti yrttien ja valkosipulin aromaattiset maut täyteläiseen härkäpapuun. Mukana muun muassa rosmariinia, meiramia, oreganoa  ja persiljaa.  Härkäpapusuikale valkosipuli & yrtit sopii erityisen hyvin peltiruokiin, grilliruokiin sekä sellaisenaan naposteltavaksi dipin kera. Kokeile myös tomaattisiin pastaruokiin!

Suomalaista härkäpapua – 100% kasvipohjainen – Runsaasti proteiinia – Gluteeniton – Ei soijaa raaka-aineena – Härkullinen!


Ravintosisältö / Näringsvärde / 100g
Energia/Energi 1059kJ / 254 kcal
Rasva/Fett 14 g
>josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 1,6 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 5,7 g
>joista sokereita / varav socker 1,5 g
Ravintokuitu/Kostfiber 1,1 g
Proteiini/Protein 25 g
Suola/Salt 1,6 g

Ainesosat: vesi, herneproteiini, kasviöljyt (rypsi ja kokonaan kovetettu rypsi), härkäpapu, (8 %, Suomi), mausteet (sipuli, mustapippuri, valkosipuli, persilja, meirami, oregano,  rosmariini, kumina, kaneli, muskottipähkinä), fariinisokeri, suola, luontaiset aromit, paprikauute. Voimakassuolainen. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa.

Ingredienser: vatten, ärtprotein, växtoljor (ryps och fullständigt härdad ryps), bondböna (8 %, Finland), kryddor (lök, svartpeppar, vitlök, persilja, mejram, oregano, rosmarin, kummin, kanel, muskotnöt), farinsocker, salt, naturliga aromer, paprikaextrakt. Innehåller mycket salt. Kan innehålla spår av glutenfri havre.

Kokeile näitä herkullisia reseptejä

Kermainen tomaattipasta Härkis®-härkäpapusuikaleillaTäyteläinen tomaattipasta ja Härkis-härkäpapusuikaleet sopivat herkullisesti yhteen. Tämä arjen pelastaja valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle - voit käyttää pastana omaa suosikkiasi tai tyhjentää kaapista pussinpohjat pastakattilaan. Tämän reseptin kanssa voi totisesti edetä rennolla otteella!
Härkis®-smetanapastaHärkis-smetanapasta tekee arjesta juhlaa käden käänteessä. Smetanapasta on helppo valmistaa ja sen salaisuus piilee taivaallisissa raaka-aineissa. Reseptin on luonut Liemessä-ruokablogi.