Bolognese Härkis® härkäpapumurusta
Bolognese on arjen pelastaja numero yksi! Tämän helpommaksi ei arkiruokailu tule. Härkäpapumuru paistetaan pannulla rapeaksi ja tarjoillaan ihanan tomaattisessa kastikkeessa pastan kanssa.
Annoskoko
4 annosta
Valmistusaika
Alle 30 minuuttia
Ruokavaliot
Kastike
2 | porkkanaa, raastettuna |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 | sipuli, hienonnettuna |
1 pkt | Härkis Härkäpapumuru Umami (250 g) |
400 g | tomaattimurskaa tai valmista tomaattipastakastiketta |
1 rkl | oreganoa (kuivattua) |
1 tl | suola |
1 tl | mustapippuria, rouhittuna |
Lisäksi
400 g | (gluteenitonta) spagettia |
halutessasi voit laittaa päälle lisäksi tuoretta basilikaa ja parmesaania raastettuna tai lastuina |
Valmistusohje
- Raasta porkkanat. Kuullota kattilassa pienessä tilkassa öljyä ensin sipulia ja porkkanaa – lisää joukkoon myös härkäpapumuru ja paista rapeaksi.
- Lisää tomaattimurska ja mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Anna hautua n. 20 min keskilämmöllä.
- Tarjoa keitetyn spagetin kanssa. Halutessasi voit ripotella pinnalle parmesaania sekä tuoretta basilikaa.